Store resultater af danske talenter | Golf.dk
På billedet fejrer Nicole Lørup sejren ved Palmette Intercollegiate. Nu har hun fordoblet sin titelhøst i USA.

Foto: Troy University Athletics

Store resultater af danske talenter

06/11 - 2019 | Claes Meldal

Power Rankings: Mens danskerne på øverste hylde havde behersket succes, brillerede to danske landsholdsspillere på collegescenen.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Nicole Lørup
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 1 i Town & Country Invitational (college)
Nicole Lørup har gang i en fejende flot efterårssæson for sit college, Troy University. Landsholdsspilleren, der for nylig blev rykket op fra DGU’s observationstrup til bruttotruppen, har kvitteret for tilliden ved at sikre sig to sejre inden for to uger. Senest blev det til en flot sejr i Town & Country Invitational – og det er næppe det sidste topresultat til den nyslåede landsholdsspiller på collegescenen.

2. Cecilie Finne-Ipsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 1 i Idle Hour Collegiate (college)
Andetsteds i Guds eget land stod der også en dansker øverst på sejrsskamlen. Cecilie Finne-Ipsen, der spiller golf for University of North Carolina, sluttede som delt etter i Idle Hour Collegiate i Georgia efter tre runder med flot golf. Det var den danske landsholdsspillers første titel som collegespiller.

3. Sebastian Cappelen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 35 i Bermuda Championship (PGA Tour)
En af højdespringerne på finaledagen af Bermuda Championship var danske Sebastian Cappelen, der gik en bogeyfri runde i 66 slag. Faktisk smed Cappelen kun ti slag til banen i løbet af turneringen – heraf syv i 3. runde – så hvis han kan holde stabiliteten og samtidig konvertere flere birdiechancer, begynder det at se rigtig fornuftigt ud for PGA Tour-rookien.

4. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 55 i Taiwan Swinging Skirts LPGA (LPGA Tour)
Nanna Koerstz Madsen har vænnet sig selv – og alle os andre – til topresultater fra hendes hånd, men Taiwan blev en beklagelig undtagelse. Koerstz Madsen gav 17 slag til banen i løbet af turneringen, og den slags er der naturligvis ikke råd til på det niveau. Hun måtte tage til takke med en placering i den anonyme del af feltet og skal være glad for, at der ikke spilles med cut i denne turnering.

5. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: 3
Seneste resultat: Nr. 64 i Taiwan Swinging Skirts LPGA (LPGA Tour)
Hvor god var Nicole Broch Larsens finalerunde i Taiwan? Det er i hvert fald svært at ramme flere greens i regulation – hun ramte dem alle sammen. Og med en runde i 68 slag kunne hun tage fra turneringen med genvunden selvtillid efter en turnering lige til glemmebogen. To midterrunder i 76 og 78 slag fjernede ethvert håb om en anstændig placering, men topniveauet – som hun viste i fonalerunden – ser rigtig godt ud.

Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk