Stor afslutning gav Anne Normann andenplads i Sverige | Golf.dk
Anne Normann var den eneste spiller, som var i nærheden af at true favoritten Lily May Humphreys i Annika Invitational.

Foto: Brian Rasmussen

Stor afslutning gav Anne Normann andenplads i Sverige

20/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Det blev ikke til sejr i Annika Invitational Europe, men Anne Normann kan være pavestolt af sit spil i løbet af tre dage på Vasatorps Golfklubb. Den 18-årige fra Rungsted var seks under par og på andenpladsen efter to runder. 

Ved finalerundens start var Normann tre slag efter Lily May Humphreys. Englænderen har syv sejre i løbet af de seneste to år og kom til Sverige som nummer 26 på amatørernes verdensrangliste. 

Derfor var det noget af en opgave, Normann stod foran, men med tre birdies i træk på forni sørgede hun for, at der var spænding til det sidste. Hun nåede til fem under par for dagen efter 10 huller, hvilket bragte hende frem til en delt førsteplads, men det var serievinderen, Humphreys, som løb med sejren.

Sjællænderen noterede dagens eneste bogey på 15. hul. Slaget blev vundet tilbage på afslutningshullet, men hendes 68'er og totalscore i -11 var et for mange til at fremtvinge omspil.

Amalie Leth-Nissen leverede også et topresultat mindre end en uge efter hun var blandt de sidste otte ved The Womens Amateur Championship. Det 14-årige kæmpetalent fik en eagle på 12. hul blot for at give det hele tilbage med en doublebogey på 13. 

Hun kom rundt i 70 slag og klatrede tre placeringer frem til en delt sjetteplads. 

Trods en finaledag i 75 slag fik Natacha Høst Husted også et flot resultat med fra Skåne. Hun sluttede fem over par som nummer 22 blandt de 80 inviterede topspillere.

Link til resultatet 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer