Stjernerne rykker til tops | Golf.dk
Jordan Spieth ser ud til at ramme formen på det helt rigtige tidspunkt i FedEx Cup slutspillet

Foto: Getty Images

Stjernerne rykker til tops

26/08 - 2017 | Martin Rahbech

Slutspillet er i gang på PGA Touren, og de bedste skiller sig ud ved The Northern Trust, som er slutspillets første turnering.

Jhonattan Vegas, Dustin Johnson, Rickie Fowler og Jordan Spieth deler førstepladsen, og Fowler, DJ og Spieth er alle i top 5 på FedEx Cup ranglisten.

- Det er jo hvad, der kan ske ved playoffs. Det er ikke en overraskelse, at de gode spillere gør det virkelig godt. Rickie har spillet fantastisk. DJ prøver at få sit groove tilbage, men det var ikke langt væk, men skulle bare klikke. Det er ikke en overraskelse, og det vil blive en spændende weekend, sagde Jordan Spieth til PGA Tour.

Rory McIlroy er ikke en del af toppen hverken på ranglisten eller ved The Northern Trust, men han tiltrækker sig opmærksomhed.
Han åbnede hårdt med en 73’er og var på 95. pladsen, men fulgte fint op med en 68’er og rykkede frem til 47. pladsen.

Det handler om at rykke sig i top 100 på ranglisten for at komme med i næste uges Dell Technologies Championship, og her er Luke Donald en af spillerne under pres. Han er på en foreløbig 109. plads, men klarede cuttet ved The Northern Trust og skal angribe udfordringen fra 62. pladsen.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer