Stjernerne funklede om kap i solen | Golf.dk
Steven Gerrard var ikke helt så prangende på golfbanen, som han plejede at være på fodboldbanen. Publikum elskede ham alligevel.

Foto: Henrik Schou

Stjernerne funklede om kap i solen

17/06 - 2017 | Henrik Schou

- Årh, hvor er det sindssygt. Det er jo alle dem fra finalen i Champions League-finalen (2005, red.). Hvordan har de fået alle dem til at komme til Danmark?, lød det fra de unge fyre, som for første gang så den yderst imponerende startliste på Royal Copenhagen.

Her havde Agger Foundation  med Daniel Agger i spidsen inviteret det meste af sin telefonbog til at spille golf og samle ind til det gode formål. Pengene går til at gøre livet bedre for unge på Vestegnen, hvor Agger er vokset op.

Firmaer har kunnet købe sin ind på holdet med en af de kendte og på den måde støttet den gode sag samt fået en oplevelse for livet.

Formel 1-køreren Kevin Magnussen, Mikkel Kessler, Kasper Schmeichel, Stig Tøfting samt golfspillerne Søren Kjeldsen, Søren Hansen, Anders Hansen og den senere vinder af dagens lille turnering Lucas Bjerregaard var blandt de danske deltagere.

Normalt er det jo Kjeldsen, der er det store trækplaster herhjemme. Det var det helt sikkert ikke i dag, her var stort set alle øjne rettet mod netop de gamle helte fra det succesrige Liverpool-hold, som Daniel Agger selv styrede forsvaret på i mange år. John Arne Riise, Glen Johnson, Vladimir Smicer, Jerzy Dudek, Pepe Reina og så selveste Steven Gerrard. Dagens nærmest royale visit på Royal.

De mange fans glemmer aldrig den fantastiske sejr i Champions League tilbage i 2005, hvor Liverpool vendte 0-3 til 3-3 og senere slog AC Milan på straffespark. Anført af netop anfører Steven Gerrard blev denne dag mejslet ind i historiebøgerne. "Captain Fantastic" har nærmest kunnet gå på vandet siden.

Det kunne han dog ikke på sin runde, hvor flere af boldene blev våde, og han og holdet endte på en stensikker sidsteplads. Det betød dog lige præcis intet for de rigtig mange tilhængere, som fulgte ham rundt i det dejlige vejr.

Størstedelen bar den velkendte røde trøje med enten Gerrard eller Agger skrevet på ryggen. Golfspillet havde ikke den største fokus. Ved enhver lejlighed forsøgte de at få autografer eller fotos af eller med ham, og de fleste ventede bare på, at runden ville slutte. Lige foran kaptajnen gik bolden med Agger, som også har prøvet at være anfører i Liverpool, her var der næstflest tilskuere.

De to mest populære bolde kunne derfor også høste de største klapsalver, da de næsten samlet gik op ad 18. fairway og nærmede sig green. I flok holdt deres fans vejret og samledes om idolerne, da sidste bold lå i koppen.

Agger måtte kalde masserne væk som en anden fårehyrde, så Gerrard og hans hold kunne gøre sig færdige. Så blev der ellers fyret op under autograferne til både unge og ældre. Trøjer, plakater og andet med Liverpool på fik kruseduller, og et utal af store smil blev foreviget på selfies.

Som bier ved blomster summede den store mængde om Agger og Gerrard hele vejen op til klubhuset. De fik med sikkerhed en ’Fantastic’ dag med kaptajnerne.  

 

User Comments:

 • Tak Michael

  18/06 - 2017 | Chano John Jensen

  Du er altid så hjælpsom :-)

 • Den finder du her

  18/06 - 2017 | Michael Hansen

  Hej Chano Den finder du her http://eccotour.org/pro-am-livescoring/#/competition/1195639/results/1283818 Dog ikke helt Kjeldsens, da han samlede op på hul 12

 • Herlig dag :-)

  18/06 - 2017 | Chano John Jensen

  En interessant oplysning for golfinteresserede kunne være hvor mange slag Søren Kjeldsen og Lucas Bjerregaard kom rundt i, på Danmarks sværeste golfbane?

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer