Stjerner kommer til at lyse i Himmerland | Golf.dk

Stjerner kommer til at lyse i Himmerland

05/08 - 2016 | Martin Rahbech

Nogle navne har svirret længe omkring deltagelsen ved Made in Denmark på Himmerland Golf & Spa Resort senere i august.

Darren Clarke har været offentliggjort længe, og i denne uge blev Martin Kaymer og Shane Lowry præsenteret.

Fredag blev sløret løftet for de tilmeldte spillere til den tredje udgave af Made in Denmark.

”Kigger man listen af spillere gennem har hele 69 af dem vundet mindst en gang på The European Tour, og tilsammen er de noteret for hele 221 sejre. Flest har Thomas Bjørn med 15, skarpt forfulgt af Darren Clarke med 14 sejre. En af Clarkes sejre var The Open i 2011, og det er en af fem major sejre, der er med i Made in Denmark. Martin Kaymer har vundet to, Paul Lawrie vandt the Open i 1999 og Y.E. Yang vandt PGA Championship i 2009”, lyder det fra Made in Denmark i en pressemeddelse.

Her vurderer man også på betydningen af Ryder Cup.

”Det er tydeligt at se, at Made in Denmark er sidste turnering i kvalifikationen til Ryder Cup. Fire af de ni spillere, der er inde på holdet har tilmeldt sig Made in Denmark, mens syv af dem, der er lige uden for kommer for at jagte en plads på Darrens Clarkes hold. Der bliver derfor rig mulighed for at se størstedelen af de europæere, der i slutningen af september skal møde i USA på Hazeltine. Spanieren Rafael Cabrera Bello er som nummer fem bedste mand på World Points List, men også nummer seks til ni er med, så man kan se Chris Wood, Andy Sullivan og Matthew Fitzpatrick i Danmark”.

De er også udsigt til masser af dansk kvalitet i turneringen. Status var fredag, at 14 danskere vil være til start, men det tal bliver højere, når Made in Denmark Qualifier er spillet, og når der bliver sat navne på de sidste wildcards.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer