Steen Tinning tager selvtillid med til Europa | Golf.dk
Steen Tinning

Foto: Getty Images

Steen Tinning tager selvtillid med til Europa

06/03 - 2018 | Martin Rahbech

Turen er på en måde gået tilbage til Europa for Steen Tinning. Der er kun på en måde, fordi turen er gået til Sharjah i De Forenede Arabiske Emirater og Sharjah Senior Golf Masters.

Det er til sæsonpremieren på Staysure Tour, der tidligere var European Senior Tour, der på grund af et sponsorat har ændret navn i første omgang i 10 år.

Steen Tinning har tidligere leveret fine præstationer på European Senior Tour.

Han strålede i sin første sæson på European Senior Tour i 2013 med to sejre. Siden er præstationerne blevet gledet lidt ud, men med en placering som nummer 25 på ranglisten i 2017 er nok til fuld kategori i 2018.

Pilen peger i en god retning for 55-årige Steen Tinning, der har kvalificeret sig til to turneringer på Champions Tour. Derudover har han spillet sig til fine resultater på West Florida Golf Tour, hvor han tabte i et langt omspil om en sejr. 

- Jeg må sige, at den sidste måned har været meget spændende for mig på golfbanen. Jeg har haft en femte og en førsteplads på West Florida Golf Tour. Jeg er blevet nummer 2 og 1 i de to Champions Tour kvalifikationer. Har spillet god golf i de to Champions Tour turneringer. Meget tilfreds med forbedringerne, skriver Steen Tinning på sin blog.

Link til startlisten

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer