Stærk start af Cappelen i Korn Ferry Tour Championship | Golf.dk
Sebastian Cappelen siger denne uge farvel til Korn Ferry Tour. Om mindre end to uger tager han hul på sin PGA Tour-karriere.

Foto: Getty Images

Stærk start af Cappelen i Korn Ferry Tour Championship

31/08 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Korn Ferry Tour Championship, som finalen på PGA Tourens lillebror nu hedder, er i år flyttet til Indiana fra Jacksnville i det nordlige Florida. Det er en beslutning, som betalte sig alllerede inden starten gik fredag. 

I Florida forbereder man sig på, at Orkanen Dorian skal ramme mandag. Orkanen har udviklet sig til kategori-4 ude over Atlanterhavet, den næsthøjeste kategori, og har blandt anet fået den amerikanske præsident til at blive hjemme fra sit planlagte statsbesøg i Polen. Solskinsstaten har en hård omgang i vente.

Det er netop i Jacksonville-området, at Sebastian Cappelen er bosat, så der er ikke noget at sige til, hvis danskerens fokus ikke udelt er på golfen denne uge. Det til trods fik han en flot start på Korn Ferry Tour Championship på Victoria National Golf Club.

29-årige Cappelen fik birdie på andet hul, men derpå fulgte en doublebogey. Alligevel var han et slag under par efter de første ni huller. De sidste ni spillede han også i -1 med birdies på 15. og 17. hul, inden en bogey på dagens sidste.

Scoren i -2 rækker til en 25. pladsen efter første runde. Den deler han blandt andre med PGA Tour-veteranerne Hunter Mahan, Freddie Jacobson, Jonathan Byrd og Ben Crane. I modsætning til Cappelen er de fire rutinerede herrer ikke garanteret et fuldt kort til PGA Touren til næste sæson – det er resultaterne denne uge, der skal afgøre deres fremtid.

25 spillere kvalificerede sig fra den regulære sæson, og de 25 bedste fra finaleserien på tre turneringer, sikrer sig oprykning, når afgørelsen falder natten til tirsdag.

Amerikaneren Chris Baker var nummer 48 efter to slutspilsturneringer, men syv birdies og en eagle på første runde i Indiana har bragt ham på kurs mod andenpladsen i Korn Ferry Tour Finals.

Bakers runde i -9 giver et forspring på et slag ned til Joseph Bramlett og tre slag ned til Shubhankar Sharma og Julián Etulain på tredjepladsen.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer