Stærk seniorsæson følges op | Golf.dk
Der var deltagelse fra store dele af Europa ved Danish Senior Open på Simons Golf Club, og det var på flere måder end god oplevelse for SEGAF

Foto: SEGAF

Stærk seniorsæson følges op

27/11 - 2017 | Martin Rahbech

Et af de helt store internationale resultater med dansk aftryk blev leveret af de mandlige seniorspillere, det spillede sig helt frem til EM-finalen, hvor de så endte med sølvmedaljer efter en tabt finale.

Men når det kigges tilbage på sæsonen er der mere end den flotte medalje, der skal tænkes på.

- Vi har haft et rigtig godt turneringsår, og økonomien ser fin ud hos SEGAF. Det var jo en saltvandsindsprøjtning med EM, men der er var masser af turneringer i Danmark, og vi formåede at tiltrække en del internationale deltagere, fortæller formand i SEGAF (Senior Elite Golf Amatør Foreningen) Helle Scheel til Golf.dk.

Hun fremhæver også andre præstationer i 2017, der var med til at sikre en stærk seniorsæson.

- Vi have en rigtig god oplevelse ved SEGAF og Danish Senior Open på Simons Golf Club. Det var et stort arrangement, og der var deltagere fra hele Europa. Vi skal heller ikke glemme dameholdet, der var med til EM og havde en fin turnering, siger Helle Scheel.

Der er 130 medlemmer i SEGAF, og man ser frem til et nyt spændende år.

Herrerne skal jagte medaljer i Østrig, mens der endnu ikke er sat navn på stedet for seniordamerne.

- Der blive helt sikkert kamp til stregen om pladserne, og jeg håber, DGU er klar til at støtte op igen, for de var en vigtig samarbejdspartner i år, siger Helle Scheel, der også ser frem til en ny seniorturnering i Furesø, der ikke er med omkring SEGAF.

- Mange turneringer er jo godt, og det er med til at holde et højt niveau, siger Helle Scheel. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer