Stærk Q-School lægger stærkt udgangspunkt | Golf.dk
Frederik Dreier fik værdifuld erfaring på University of Texas El Paso, og nu skal den professionelle karriere have fart

Stærk Q-School lægger stærkt udgangspunkt

21/11 - 2017 | Martin Rahbech

66 slag med otte birdies. Frederik Dreier færdiggjorde sit arbejde på Q-School i stærk stil med en forrygende fjerde runde. 

Han kom ikke hele vejen til europatouren eller en fast plads på Challenge Tour, men han viste, at han har niveauet til at spille stærkt.

- Det var en rigtig lang omgang, men en fed oplevelse. Jeg fik lidt modgang, da jeg fik en fiberskade i ryggen ved second stage, men ryggen artede sig rimelig fint, og det var en fed oplevelse, og jeg spillede to runder med tidligere tour-vindere, fortæller Frederik Dreier til Golf.dk

Alejandro Cañizares og Richard Green var hans makkere på tredje og fjerde runde, og de har to og tre sejre på europatouren. De klarede sig ikke hele vejen denne gang til et comeback denne gang, men må stille sig tilfredse med Challenge Tour.
Frederik Dreier kan se frem til en spændende sæson.

- Jeg får en kategori 15 på Challenge Touren. Spilleren, der sluttede på samme plads som mig på tourskolen sidste år fik seks turneringer på Challenge Touren. Men man kan aldrig vide sig sikker. Måske bliver det til fire og måske bliver det til seks eller syv. Men jeg tager, hvad jeg kan få, siger Frederik Dreier.

Spilleren han sammenligner sig med var til start i Spanien, Italien, Frankrig, Irland, Tjekkiet og Danmark.

Turneringer i Danmark er en oplagt mulighed for Frederik Dreier. For udover sin kategori 15 på Challenge Touren har han en kategori 8 på Nordic Golf League.

- Det betyder meget, at jeg har en fuld kategori på Nordic League. Jeg ved, den er i hus, og måske skal den have fuld fokus, men jeg har ikke planlagt sæsonen endnu, men det er altid godt med en back up med Nordic League, men nu må vi se, siger Frederik Dreier.

Han er relativ ny som professionel og turnede pro i starten af august efter solide erfaringer på college, hvor han var fire år ved University of Texas El Paso.

- Det er meget professionel på college, og det vænnede mig til et højt niveau, og college var en slags forberedelse til en professionel karriere, siger Frederik Dreier.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer