Stærk optakt til vigtige opgaver | Golf.dk
Jeff Winther

Foto: Getty Images

Stærk optakt til vigtige opgaver

19/02 - 2019 | Claes Meldal

Power Rankings: Jeff Winther slap rigtig godt fra sin afstikker til Sunshine Tour, og en tidligere vinder på den sydlige tour markerer sig flot på ECCO Touren.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Jeff Winther
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 8 i Dimension Data Pro-Am (Sunshine Tour)
Jeff Winther spillede en rigtig solid turnering i Sydafrika, hvor han havde en gæsteoptræden på Sunshine Tour. Winther leverede fine runder især fredag og lørdag, hvor han var rundt i henholdsvis 69 og 66 slag. Og med et slutfacit på samlet 14 slag under par noterede han sig for en flot top 10-placering. Formen ser ud til at være på plads før forårets vigtige opgaver på European Tour.

2. Morten Ørum Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Ligger nr. 1 i PGA Catalunya Resort Championship (ECCO Tour)
Det er dejligt at se Morten Ørum Madsen øverst på et leaderboard, efter at spillet har drillet i varierende grad gennem en længere periode. Den tidligere Sunshine Tour- og European Tour-vinder har en føring på to slag i PGA Catalunya Resort Championship før finalerunden, og hvis han kan holde det høje niveau, bliver han svær at fravriste sejren.

3. Christian Bæch
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Ligger nr. 4 i PGA Catalunya Resort Championship (ECCO Tour)
Det er muligt, at Tour Course er den nemmeste af de to baner på PGA Catalunya, men Christian Bæch fik den til at se latterligt let ud. Seks birdies og en eagle på et pletfrit scorekort bragte ham fra et potentielt mistet cut til en delt fjerdeplads. Det bliver spændende at se, om han kan fortsætte storspillet på finaledagen.

4. Nicolai Kristensen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Ligger nr. 4 i PGA Catalunya Resort Championship (ECCO Tour)
Nicolai Kristensen fik en miserabel start på PGA Catalunya Resort Championship, da han var var fire over par på de første tre huller. Men han fik rettet skuden op og har på de øvrige 33 huller produceret ti birdies og blot to bogeys, hvilket har sendt ham helt frem på en delt fjerdeplads før finalerunden.

5. Jeppe Huldahl
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Ligger nr. 4 i PGA Catalunya Resort Championship (ECCO Tour)
Apropos tidligere vindere på European Tour markerede Jeppe Huldahl sig også på PGA Catalunya, hvor en 67’er på Tour Course blev fulgt op af en 71’er på Stadium Course. Det kræver en lav runde i finalen for at spille med om sejren, og det kan man bestemt ikke udelukke fra Huldahls hånd.

Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer