Stærk erfaring i USA fra legendes bane | Golf.dk
August Thor Høst med trofæet i Holland efter sejren ved Tulip Golf Masters, og det gav ham en plads i feltet i sæsonfinalen ved Global Junior Golf

Stærk erfaring i USA fra legendes bane

22/12 - 2017 | Martin Rahbech

En af de helt store golflegender er australske Greg Norman, der særligt i 80’ere og starten af 90’erne var rangeret helt i top.

I sidste uge blev Greg Norman Academy Junior Invitational spillet som sæsonfinale ved Global Junior Golf, og blandt de danske deltagere var Magnus Arend Østergaard fra Hjørring Golfklub.

- Specielt min far, ved hvem han er. Jeg ved, han var en stor spiller og var verdensetter i 315 uger, men jeg er jo også kun 17 år, fortæller Magnus Arend Østergaard til Golf.dk

Han sluttede på femtepladsen i turneringen med en total i +7.

- Det fyldte ikke så meget, at det var hans turnering. Det er jo december, så jeg var bare glad for at spille, og det var min første turnering i to en halv måned. Det var helt sikkert specielt. Det var lidt sjovt, at der var en shutle bus mellem hul 4 og 5. Der var 300 meter, og det er jeg slet ikke vant til, fortæller Magnus Arend Østergaard og tilføjer, at der nok er højest 200 meter at gå mellem hullerne hjemme i Hjørring.

Han sikrede sig en plads i sæsonfinalen ved at vinde Danish Junior Games i Blokhus, og han har en turnering på Global Junior Golf i Portugal til februar på sit program

August Thor Høst fra Odense Eventyr vandt Tulip Golf Challenge i Holland, og sluttede på 34. pladsen ved Greg Norman Academy Junior Invitational.

- Det var en megalækker tur. Vejret var fantastisk med over 20 grader og ingen vind. Der bliver gjort mere ud af tingene, og det er nok den stærkeste turnering, jeg har spillet. Men selve turneringen gik så ikke som håbet. Men det betyder meget for mig, at jeg var med. Jeg skulle jo vinde en turnering for at være med, og det giver noget erfaring og lærdom til mig, siger August Thor Høst.
Oplevelsen på Norman Course at Barefoot gav en god erfaring til den unge fynbo.
- Han var der desværre ikke, men vi spillede jo på hans bane. Det var helt vildt at være derovre. Bare det sted vi var, var meget stort. Der var billeder af de kendte, der havde været på banen, og der var altså mange. Så det var stort at opleve det, siger August Thor Høst.

De øvrige danskere til start var Frederik Kjettrup fra Brønderslev Golfklub, der blev nummer 16 og Mads Røddik fra Mollerup Golf Club, der blev nummer 30. Hos pigerne blev Sophia Giverny Carlsen nummer 12.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer