Stærk dansk start ved Tinderbox Charity Challenge – nu stjæler Michael Falch showet | Golf.dk
Michael Falch (tv.) og Flemming Astrup er klar til aftenens store auktions-show på Tinderbox, hvor der skal samles penge ind til “De Vildeste Fugle”

Foto: ECCO Tour

Stærk dansk start ved Tinderbox Charity Challenge – nu stjæler Michael Falch showet

26/06 - 2019 | Pressemeddelelse

Førstedagen af Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle blev en varm og solrig affære med et stærkt dansk aftryk. Svenske Christopher Sahlström fører, men derefter er hele ni danskere i top-10. Snart starter det store auktions-show, hvor bl.a. Michael Falch optræder.

Anders Emil Ejlersen er med 40 stableford point blot et point efter Sahlström efter dagens 18 huller, mens Jakob Kollerup, Sebastian Friedrichsen og Nicolai Oxenbøll deler tredjepladsen med 39 point.

Også Victor Østerby (38), Nicolai Kristensen (38) og Peter Launer Bæk (37) er med helt fremme efter førstedagen. Sidstnævnte Peter Launer Bæk er forsvarende mester i denne uge, på sin egen hjemmebane i Odense Eventyr Golf, og det passer ham rigtigt godt.

– Det er en super fed turnering og sjovt at prøve at være forsvarende mester. Det sociale spiller en stor rolle i denne uge, så man snakker lidt ekstra på banen. Jeg spiller på et hyggeligt hold, og der har været rigtig god stemning hele dagen, fortæller Peter Launer Bæk, som håber at kunne forsvare sin titel.

– Det er da derfor, jeg stiller op, men det er svært at vinde golfturneringer. Jeg håber, at jeg kan blande mig i topstriden på fredag, og så må vi se, fortsatte odenseaneren, inden snakken faldt på temaet for denne uge, Velgørenhed!

– Jeg synes, det er et super projekt, og det er fedt, at Tinderbox og Michael Falch støtter op om vores turnering, og at vi kan hjælpe med at samle penge ind til hans projekt. I aften bliver en sjov aften, og jeg håber og tror, at vi kan få indsamlet de 250.000,- som hele tiden har været målet, slutter Peter Launer Bæk.

Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle afvikles som en stableford turnering, og i øvrigt som en Pro-Am de første to dage, inden de bedste 30 spillere skal fordele den 300.000 kroner store præmiesum mellem sig på fredagens finale. 

Formålet med Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle er at indsamle penge til Michael Falchs projekt til støtte for børnefamilier, som bliver ramt af et alkoholmisbrug til den ene forælder.  

Torsdag morgen fortsætter spillet ved Tinderbox Charity Challenge til fordel for De Vildeste Fugle, og her står det også klart, hvor mange penge, der er indsamlet til projektet, De Vildeste Fugle. 

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer