Srixon udsender ny version af populær bold | Golf.dk
Srixon AD333

Foto: Srixon

Srixon udsender ny version af populær bold

18/07 - 2019 | Pressemeddelelse

Srixon, en af verdens førende producenter af teknologiske og innovative golfbolde, har lanceret den niende generation af AD333 bolden. Srixon AD333 bliver tilgængelig i Pure White og Tour Yellow og rammer det kontinentale Europa 15. august.

- Den nye AD333 bygger videre på den høje kvalitet, som forbrugere over hele Europa er blevet forvænt med fra vores førende to-lags bold. Med tilføjelsen af en række nye teknologier, inklusiv en ny FastLayer Core, har vores udviklere gjort et utroligt stykke arbejde for at skabe den niende generation af AD333, som vil give endnu højere ball speed og endnu mere længde, udtaler Srixons præsident for Europa, Lionel Caron. 

Den helt nye FastLayer Core er blød inderst i kernen og blivere gradvist fastere i retning mod den ydersiden. Ved at inkorporere denne teknologi i den spritnye AD333 hjælper FastLayer med at generere maksimal længde uden at gå på kompromis med feel i træføjeblikket. FastLayer arbejder i tandem med skallen, som har et 338 Speed Dimple Pattern, hvilket reducerer luftmodstanden og skaber en mere penetrerende boldflugt, som giver øget længde – uanset spilleforholdene. 

Derudover kommer AD333 boldene med Srixons varemærkede Spin Skin teknologi med et Slide-Ring material (SeRM), en urethan-forbindelse, som beskytter det yderste lag på samtlige AD333 bolde.

Spin Skin med SeRM graver dybt ind i rillerne på wedges og jern, øger friktionen dramatisk og maksimerer spin og muligheden for at stoppe bolden. 

- Med tilføjelsen af den nye FastLayer Core og Spin Skin med SeRM leverer den seneste generation af AD333 golfbolde overlegne egenskaber sammenlignet med markedets tilsvarende modeller udtaler Lionel Caron. 

Fra 15. august kan boldene købes for 30 euro pr. dusin.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer