Srixon tilbyder tour-performance med blødere feel | Golf.dk
Srixon Q-Star Tour

Foto: Srixon

Srixon tilbyder tour-performance med blødere feel

11/01 - 2020 | Pressemeddelelse

Srixon er på vej til at lancere den tredje generation af Q-Star Tour. Den helt nye golfbold bliver tilgængelig i farverne Pure White og Tour Yellow og er på det europæiske marked fra 15. februar.  

- Den nye Q-Star Tour erstatter AD333 Tour-modellen og er et led i en global strategi fra Srixon for at tilbyde den samme trelags bold på alle markeder omkring i verden, udtaler Srixon Europas præsident, Lionel Caron, og fortsætter.

- Q-Star Tour er en bold med tour-kaliber, som lægger sig mellem de populære AD333 og Z-Star modeller. Hvis du ikke helt har den samme fart som de professionelle, men stadig kræver den ypperste performance og bløde feel, så er det bolden til dig. Vi har forbedret denne generation med den nye FastLayer Core, for at øge ball speed og længde, mens SeRM uretan-coveret leverer maksimal spin og evne til at stoppe bolden.

Fundamentet for den tredje generation af Q-Star Tour er FastLayer kernen. Med den gradvise overgang fra et blødt centrum til en fast yderkant reagerer FastLayer som en bold med tusindvis af lag, hvilket giver længde og feel uden at gå på kompromis.

Den bløde SoftLayer kerne giver den samme længde og spin i det korte spil, som man finder på touren, men samtidig giver den et blødere feel end spillerne på touren får serveret.

Ydermere har Q-Star Tour Srixons varemærkede Spin Skin teknologi med Slide-Ring Material (SeRM). Skallen i uretan graver sig dybt ind i grooves på wedges og jern, hvilket øger friktionen i træffet dramatisk. Den ekstra friktion betyder mere spin og kontrol ved hvert eneste slag mod green.

Til slut er den nye bold stemplet med et nyt design for at hjælpe sigtet, øge præcision og give selvtillid.

Prisen for et dusin Q-Star Tour er 40 euro.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer