Sponsoraftale sikrer ECCO Touren | Golf.dk

Sponsoraftale sikrer ECCO Touren

09/01 - 2017 | Pressemeddelelse

Allerede i årets første uge er der særdeles godt nyt til dansk golf. ECCO har netop forlænget sin sponsoraftale med Golfpromote, der står bag driften af ECCO Touren, så den nu løber til og med 2018.

Og det er godt nyt for de professionelle golfspillere, som håber at kunne bruge ECCO Touren som springbræt til både Challenge Tour og Europa Tour.

– Jeg er glad og stolt over, at vi allerede nu kan garantere fremtiden på ECCO Tour til minimum udgangen af 2018. Det er et vigtigt og godt signal til vores spillere, sponsorer og samarbejdspartnere. Jeg synes, vi har et perfekt match i vores samarbejde – vi deler de samme visioner hele vejen igennem, og skal vi fortsætte fødekæden og ”producere” spillere til Europa Touren, så er det vigtigt, at talenterne har en tour, hvor de kan starte karrieren og udvikle sig. Og det har vi, sammen med ECCO, nu igen sikret med denne aftale, forklarer direktør for ECCO Tour og Golfpromote Aps, Flemming Astrup.

I forvejen løb sponsoraftalen til udgangen af 2017, men allerede nu har ECCO forlænget aftalen, så den også dækker 2018. Og hos ECCO glæder man sig også over, at ”hjertebarnet” lever videre.

– Det er ingen hemmelighed at ECCO Touren ligger tæt på hjertet hos ECCO. Der er skabt en institution i Dansk Golf, som vi gerne vil være en del af fremadrettet. Tusindvis af danske golfspillere er hvert år en del af ECCO Touren. Om det så er som spiller, pro-am deltager, frivillig medhjælper eller måske som tilskuer, så er det glædeligt at se, hvor stor begejstring for golfspillet ECCO Touren skaber, forklarer Jesper Thuen, Global Sponsorship Responsible hos ECCO.

ECCO har via ECCO Touren de seneste mange år spillet en stor rolle i, at en række danske professionelle har haft fordelagtige betingelser i bestræbelserne på at udvikle sig og kickstarte en professionel karriere på en hjemlig og professionelt drevet tour.

– Det har været dejligt at se, at spillere som Thorbjørn Olsen, Lucas Bjerregaard, Lasse Jensen, Jeff Winther, Morten Ørum Madsen m.fl. har kunnet bruge ECCO Touren som springbræt til at komme videre ud i verden og skabe deres professionelle karriere. Det har vist sig, at ECCO Touren er et godt sted at starte sin professionelle golfkarriere og få prøvet sit talent af, uddyber Jesper Thuen.

– Vi håber selvfølgelig, at det lykkes for alle spillerne at slå igennem på den store scene, men hvis det ikke lykkes, så håber vi i det mindste, at de har lært noget af den enorme flid og deres hårde arbejde, som de kan bruge i deres fremtidige karriere, forklarer Thuen.

Og at fremtiden nu er sikret for ECCO Touren, betyder også, at der nu kan kigges frem på 2017 og 2018. Og det glæder man sig også til hos ECCO.

– Vi forventer igen at se golf i meget høj klasse i de kommende år. Desuden glæder vi os til at komme ud på alle ECCO Tour banerne igen (både gamle som nye). Vi er meget glade for, at de vil lægge græs til en ECCO Tour turnering, og banerne bliver bedre og bedre for hvert år, siger Jesper Thuen.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer