To spillere stikker af fra feltet | Golf.dk
Nuria Iturrios sigter mod sin anden sejr i Rabat. Tre runder under par har bragt hende på en delt førsteplads.

Foto: Getty Images

To spillere stikker af fra feltet

27/04 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Lina Boqvist førte Lalla Meryem Cup efter første runde, fredag overtog Nuria Iturrios førstepladsen, og når finalerunden indledes, er de to helt lige. 

Man kunne få tanken, at de to har spillet en anden bane end resten af feltet, for i -10 fører svenskeren og spanieren med hele syv slag ned til de nærmeste konkurrenter. Medmindre der sker noget ekstraordinært bliver det søndag en tvekamp om sejren på Royal Golf Dar Es Salam. 

Iturrios eneste sejr på Ladies European Tour kom tilbage i 2016 netop på Blue Course i Rabat. 27-årige Boqvist går ind til finalen med håb om at vinde sin første titel på LET.

Danmarks eneste danske deltager,, Emily Pedersen, var velspillende på tredje runde, hvor temperaturerne tog til og vinden løjede af.

De mere medgørlige forhold betød, at 22 spillere afleverede scores under par. Bedste af dem var Caroline Hedwall, som bragte hende op på en delt tredjeplads.

Pedersen nåede til -4 efter 13 huller og på vej mod en af dagens bedste runder, men desværre fik den gode dag en lidt bitter eftersmag. 

Den 23-årige Solheim Cup-spiller var tre under par, da hul slog et kæmpe drive på 18. hul. Det var ikke mere end en lille wedge ind i andetslaget, men Pedersen fik givet sig selv et putt ned ad bakke, trillede det første forsøg et par meter forbi og missede returen for par. 

Fem birdies, tre bogeys og en 71'er blev resultatet. Det gav et ryk hele vejen frem til 25. pladsen i +4. Det næsten et år siden, Pedersen senest havde et top-25 resultat.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer