Spieth og Fowler falder tilbage i Valero Texas Open | Golf.dk
Jordan Spieth siger tak for spil til den førende Si Woo Kim. Han kommer ikke til at spille med i førerbolden i turneringens sidste runde.

Foto: Getty Images

Spieth og Fowler falder tilbage i Valero Texas Open

07/04 - 2019 | Jakob Schmidt

Mon ikke at både Jordan Spieth og Rickie Fowler havde håbet på lidt mere i tredje runde af Valero Texas Open. Begge endte med en runde i +1 og placerede sig dermed på en delt 16. plads i -7, otte slag bagefter den førende sydkoreaner Si Woo Kim.

Jordan Spieth startede også dagen ganske forfærdeligt. Han formåede ikke at ramme en fariway før hul 11 og på daværende tidspunkt, havde han allerede gået for-ni i hele 42 slag. Efter det første fairway hit, var det ellers som om at Masters-specialisten fik hul på bylden, og tre birdies på de sidste tre huller gav ham en runde i 73 slag.

Fowler havde ikke de samme udsving i sin runde, men kom dårligt fra start med to bogeys på de første huller. Det mest positive for ham var ligeledes den gode afslutning, idet at et 310 meter langt drive på hul 18 gjorde det muligt at komme ind og i for eagle.

Sydkoreaneren Si Woo Kim havde fire slag ned til resten af feltet inden tredje runde, og han skulle bruge hver og ét for at ende dagen i front. Udover en bogey på det første hul, var Si Woo Kim sikker fra tee til green. Fire birdies i løbet af runde gav ham en samlet score på -15, kun ét slag foran Corey Connors og to slag foran rutinerede Charley Hoffman.

Et fantastisk hole-in-one i fredagens runde, var ellers lige ved at gentage sig for Si Woo Kim på TPC San Antonio. Med samme boldflugt og taktik som fra dagen forinden, var boldens andet hop kun få centimeter fra at gengive miraklet.

Charley Hoffman kunne afslutte dagen på en tredje plads, efter en formidabel runde i -8. Syv birdies, en bogey og en eagle på hul 18, var det der skulle til for at Hoffman kunne skrive under på dagens bedste runde.

Corey Connors var lige i hælene på Si Woo Kim hele dagen, og med fire birdies på de første fem, lukkede han hurtigt hullet som Si Woo Kim havde skabt.

Corey Connors kvalificerede sig til turnering igennem "Monday qualifier", som er et slagspilsformat der spilles mandagen før de fleste PGA turneringer. Han kan dermed se frem til at skrive historie, hvis han formår at holde fast i de gode takter, da kun to Monday qualifiers har formået at løbe med sejren, senest i 2010.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer