Spænding til det sidste I DM Mid-age | Golf.dk
Christian Nygaard og Anne Orholm Nielsen vandt DM Mid-age 2017.

Foto: Jens Elvang

Spænding til det sidste I DM Mid-age

28/05 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Fra 2011 til 2015 vandt Stinne Thorsen damernes DM Mid-age fire gange , men nu har rækken fået en ny dominerende spiller. For et år siden sejrede Anne Orholm Nielsen fra Kokkedal, og søndag gentog hun bedriften i Gyttegaad  Golf Klub.

Efter to runder i 75 lørdag havde Orholm Nielsen et enkelt slag ned til Thorsen, og 79 slag på søndagens finalerunde var nok til titlen. 

Thorsen dumpede ned til femtepladsen med 86 slag, så den hårdeste konkurrent blev klubkammeraten Lotte Greve. De to var helt lige efter 16 huller, men Greve rundede mesterskabet af med doublebogey-bogey, mens Orholm Nielsen kunne nøjes med to bogeys for en sejr på ét slag I +19.

Blandt herrerne blev det ligeså tæt. Den forsvarende mester, Søren Moldow, var på førstepladsen efter 36 huller, og han lagde ud med en birdie søndag. Det blev dog dagens højdepunkt, og 13 pars og fire bogeys senere måtte han nøjes med tredjepladsen i +3.

Hjemmebanespilleren Martin Kamp lagde sig i front med birdies på hul 14 og 15, men Odders Christian Nygaard udlignede med birdie på 16. Kamp lavede bogey på hul 17, og da begge spillere fik par på det afgørende hul, løb Nygaard (70) med sejren i +1, ét slag foran Kamp (71).

Link til stillingen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer