Sommerkollektionerne fra Footjoy er landet | Golf.dk
FJ revere polo sommer 2021

Foto: Footjoy

Footjoy Seaside polo sommer 2021

Foto: Footjoy

FJ Geneva polo sommer 2021

Foto: Footjoy

Sommerkollektionerne fra Footjoy er landet

02/03 - 2021 | Pressemeddelelse

Sommermoden fra Footjoy byder på fire farvekollektioner til herrer med iøjnefaldende, legende motiver, blandt andre floral camo, cocktail, weather og daisy. De nutidige, sjove mønstre vil vække opsigt både på banen og uden for.

De fire farvekollektioner - Revere, Dorado, Seaside og Geneva - er hver inspireret af livlige farvekontraster og tendenser i livsstilsmoden. 

Farvekollektionerne er akkompagneret af en stor og alsidig linje af Essentials, så Footjoy har garanteret, at der er noget for enhver smag til sommeren.

FJ Spring Summer ‘21 kan også præsentere en udvidet GolfLeisure kollektion til damer. I den finder man en række versatile materialer og tre nye farvetemaer; Blue Jay, Blush Pink og Neutral.

  • Kollektionen Revere kommer med en bred vifte af livlige sommerfarver, som Cape Red, Storm Blue, Vanilla og White. 
  • Dorado introducerer oceaniskeelementer med kombinationen af Navy og Lagoon nuancer af blå tilsat White. Kontrasten mellem trioen af farver skaber en lys, ren æstetik, som vil passe perfekt til golf om sommeren. 
  • Seaside præsenterer blødere, renere toner af farverne Ice Blue, Grey, Lime og White for et elegant og afslappet look, som går godt i spænd med en række produkter fra FJs Essential og GolfLeisure linjer.
  • Gennem Geneva kollektionen sprøjter Mulberry saft og kraft ind i looket med kontrast til de bærende farver White Coal og Black. 
  • FJs nyeste GolfLeisure damekollektion er skabt med Blush Pink, Blue Jay og Neutral som bærende farver. Kollektionen er blandt andet inspireret af Mary Quaint, opfinderen af miniskørtet, og et af de subtile, moderne design, GolfLeisure kan præsentere, er et leopardmønster.
Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk