Sofie Kibsgaard missede top-10 i Italien | Golf.dk
19-årige Sofie Kibsgaard Nielsen er forsvarende dansk mester i slagspil.

Foto: Foto: Brian Rasmussen

Sofie Kibsgaard missede top-10 i Italien

23/03 - 2019 | Kasper Ørkild

I denne uge blev der spillet amatørgolf på højt plan i Italien, da Italian International Championship løb af stablen for både herrer og damer. Ved sidstnævnte var der et dansk navn med i toppen, da turneringen lørdag blev afrundet.

19-årige Sofie Kibsgaard Nielsen endte på en 11. plads efter en finalerunde i 75 slag. Dermed faldt hun fire pladser tilbage i forhold til udgangspunktet før runden. Hun var fire slag over par inden hul 15, som hun for fjerde gang i fire runde lavede birdie på.

Til gengæld rykkede danskerne Smilla Sønderby og Louise Markvadsen frem på leaderboardet.

Førstnævnte endte på en 37. plads efter en 74’er på sidste dagen. Louise Markvadsen stillede med den bedste danske runde på dagen og kom i hus med en 71’er, hvilket rakte til en 33. plads.

Franske Pauline Roussin Bouchard vandt turneringen i en samlet score på -1, hvilket var ni slag bedre end morsingboen Sofie Kibsgaard Nielsen.

På herresiden var der også potentiale for dansk indblanding i toppen. Men Frederik Hedmark fra Kolding Golf Club fulgte ikke fantastisk op på fredagens runde i 68 slag.

På finalerunden så det længe skidt ud for danskeren, men med to birdies i streg på 16. og 17. hul reddede han en 76’er på scorekortet og en samlet score på +12. Det rakte til en 22. plads.

Nordjyske Frederik Kjettrup, der er en del af landsholdets observationstrup, endte på en 37. plads efter en finalerunde i 74 slag. Han endte dermed 16 slag over par.

Tyske Brandon Dietzel vandt turneringen i suveræn stil, da han endte fire slag under par for hele turneringen. Dermed vandt han med tre slag ned til tætteste forfølger.

Frederik Sejr, Victor Svendsen, Mads Røddik og Kasper Nyland missede cuttet i turneringen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer