Sofie Kibsgaard forsvarer German Girls Open | Golf.dk
Sofie Kibsgaard Nielsen var rangeret som nummer 227 i verden inden turneringen på Sotogrande, men pilen peger direkte op

Foto: Brian Rasmussen

Sofie Kibsgaard forsvarer German Girls Open

01/06 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

For et år siden blev Sofie Kibsgaard kåret til delt vinder i German Girls Open, der blev forkortet på grund af uvejr, og talentet fra Morsø fik en fornuftig start på sit titelforsvar.

Til gengæld var optakten til turneringen alt andet end fornufig for en stor del af de otte danske piger og syv drenge i German Boys Open. Først løb de ind i forsinkelser med flyet mod St. Leon-Rot, og da de endelig nåede frem, var det uden deres bags.

Alle 15 nåede dog til start torsdag, og Kibgaard kom fra første runde med en score i 72 slag, -2. Det svarer til en delt 21. plads med seks slag op til førstepladsen.

Line Toft Hansen kom også rundt under par og er på 29. pladsen i -1, mens Marie-Louise Tommerup, Fie Kjærgaard Olsen og Cecilie Brøgger Nielsen alle kan kigge tilbage på runder i par.

Mens pigerne må nøjes med en plads i andet geled, så gør et par af drengene sig til i toppen. Mads Langkilde og Kristoffer Max lavede hver en håndfuld birdies på vej mod runder i 69, -3, og en delt fjerdeplads.

De er to slag fra førstepladsen og ét slag foran Rasmus Neergaard-Petersen på 15. pladsen. Oliver Jørgensen og Gustav Frimodt er nummer 24 i -1, mens Frederik Sejr har del i 36. pladsen i par.

Du kan se de øvrige danske deltageres placeringer via links herunder.

German Girls 
German Boys  

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer