Snedeker slået efter omspil af førstegangsvinder | Golf.dk
Det var på yderste mandat, at Kevin Tway sikrede sig sit kort til PGA Touren i den nye sæson, men nu kan han glæde sig over, at den nære fremtid er på plads

Foto: Getty Images

Snedeker slået efter omspil af førstegangsvinder

08/10 - 2018 | Martin Rahbech

Med en føring på tre slag inden finalerunden og fire slag efter finalerundens første syv huller lignede Brandt Snedeker er vinder ved Safeway Open.

Men bagni i +3 åbnede døren og med en total i -14 endte han side om side med Kevin Tway og Ryan Moore.

Trioen måtte i omspil om sejren. På første omspilshul faldt Snedeker fra. Han missede sit putt for birdie fra omkring tre meter, og da hans to konkurrenter fik deres birdie forsatte omspillet igen på 18. hul.

Her var Ryan Moore tæt på eagle og sejren, men de endte begge med birdies og fortsatte omspillet, der blev rykket til par-4 hulet 10.
Her var marginalerne igen på Kevin Tways side.

Ryan Moore var meget tæt på at hole sit birdieputt fra godt syv meter. Derefter holede Kevin Tway sit birdieputt fra tre meter. Så var sejre sikret for Kevin Tway.

Det var den første sejr på PGA Touren for 30-årige Kevin Tway.

Der er dog sejre i den tætte familie. Hans far er Bob Tway, der har vundet otte gange på PGA Tour deriblandt US PGA Championship i 1986.

Hans far var også et tema, da Kevin Tway blev interviewet efter sejren.

- Han sidder nok og græder. Han er virkelig stolt af mig, og han ved, jeg har arbejdet hårdt. Det har været en lang vej, men det er derfor du træner så hårdt, sagde Kevin Tway.

Phil Mickelson startede stærkt og var med helt fremme, men sluttede på 17. pladsen. Det er et tegn, der underbygger hans fremtidsplaner.

- Jeg skal begynde at spille færre turneringer. Jeg elsker, hvad jeg gør. Men nu vil jeg ikke spille de turneringer, man forventer jeg deltager i, men de turneringer jeg kan lide, og som er bedst for mig. Selv om det måske ikke giver mening for folk, der måske har et problem med det, siger Phil Mickelson.

Veteranen Fred Couples sluttede sin sidste turnering på PGA Touren bortset fra Masters. Han sluttede på 41. pladsen, men fik en flot afslutning med birdies på 16. og 18. hul.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer