Snart kan du købe Tigers jern | Golf.dk
Taylormade P•7TW

Foto: Taylormade

Taylormade P•7TW

Foto: Taylormade

Snart kan du købe Tigers jern

17/04 - 2019 | Pressemeddelelse

P•7TW hedder modellen, som Tiger Woods sammen med Taylormade har udviklet. Jernsættet er det bedste og mest præcise i firmaets historie.

Det smedede blade-lignende muscle back jerns minimalistiske præcision er kombineret med Taylormades teknologier. Jernene har Milled Grind sål og tungsten vægtlodder for boldflugt og unik feel specifikt designet til Tiger.

- Forbrugere har aldrig haft mulighed for at spille de samme jern som mig... indtil nu, udtaler Tiger Woods.

Ingen anden spiller på planeten jorden gransker golfudstyr ligeså grundigt som Tiger Woods, så designet og udviklingen af hans jern gav en betragtelig udfordring for holdet af designere. Taylormades hold brugte utallige timer på at udrede Tigers og Mike Taylors tidligere designerfaringer.

Ved at benytte denne afgørende viden brugte holdet hundreder af timer på at teste og fintune for at skabe det perfekte jernsæt til Tiger.  Når køberne af P•7TW kigger ned på hvert enkelt jern, så ser de kulminationen af hver eneste træningspas, hver turnering, sejr og major fra Tigers hæderkronede karriere.

P•7TW blev ikke skabt som et sæt – i stedet blev hvert køllehoved udviklet individuelt og omhyggeligt designet til at møde de ypperste krav til ydeevnen. Taylormades udviklingsafdeling studerede årtiers udvikling af køller og var i direkte samarbejde med Tiger for at forfine hver sål, hver vinkel og hver rille. Med fokus på præcis boldbane, en evne til at forme boldflugten og gnidningsfri interaktion med græsset, er hvert jern formet ned til mindste detalje for at tilfredsstille Tigers kræsne øje.

Jernene er tilgængelige fra første maj. Prisen for et sæt med syv jern er 17.499 kroner. Sættet kommer som standard med True Temper Dynamic Golf S400 Tour Issue skafter og Golf Pride Tour Velvet Cord grip. Jernene produceres kun til højrehåndede.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer