Smørum vil gerne se mange juniorer på Golfens Dag | Golf.dk
Smørum Golfklub har blandt andet produceret talenter som Emily Pedersen (bill.) og Nanna Koerstz Madsen, som nu spiller på LPGA Tour.

Foto: Frank Undall

Smørum vil gerne se mange juniorer på Golfens Dag

18/04 - 2018 | Pressemeddelelse

Over hele landet åbner golfklubber den dag dørene for alle, som kunne tænke sig at få bedre indblik i, hvad det vil sige at spille golf. Det gælder også i Smørum Golfklub, som er landets største med over 2.400 medlemmer.

- Vi kan i år tillige fejre 25-års jubilæum, og gennem alle årene har juniorarbejdet været prioriteret utroligt højt i klubben. Derfor er vi ekstra glade, når der på landsplan sættes fokus på at gøre en ekstra indsats for at tiltrække endnu flere unge til sporten”, siger Brian Stig Jørgensen, klubbens golfmanager.

Når Smørum Golfklub inviterer til Golfens Dag på søndag er alle sejl derfor sat til for at især de unge potentielle golfspillere skal få en god dag.

Alle gæster vil blive introduceret til sporten af professionelle golftrænere. Der vil også være mulighed for at spille på Par-3 banen, ligesom der vil være et hav af konkurrencer. Og ingen behøver at medbringe eget golfudstyr. Alt det nødvendige kan man låne I klubben uden beregning.

Gennem årene har ungdomsafdelingen i Smørum Golfklub skabt en stribe af nationale og internationale talenter indenfor både kvinde- og herregolf. Men det er bestemt ikke kun kommende verdensstjerner, der fokuseres på i juniorarbejdet i Smørum Golfklub.

For golfklubben er det vigtigt, at der er et miljø, hvor der er rart at være. Der skal være plads til både de unge, som ønsker at dyrke golfen på hyggeplan, ligesom der også skal være plads til dem, der satser ambitiøst på at få en karriere indenfor sporten. For klubben er det alfa og omega, at alle har det sjovt som junior i Smørum Golfklub, og at der dannes kammeratskaber blandt de unge.

- Derfor glæder vi os til at se rigtig mange gæster på søndag, ikke mindst unge. Men alle er velkomne, for golf er en sport, der kan dyrkes i alle aldre og af enhver, der kan bevæge sig nogenlunde uhæmmet, siger Brian Stig Jørgensen.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer