Smørum Golfklub tester Toptracer Range | Golf.dk

Foto: Toptracer Range

Foto: Toptracer Range

Smørum Golfklub tester Toptracer Range

13/02 - 2020 | Pressemeddelelse

Har du set golf på TV siden årtusindskiftet, har du også set, at der på nogle huller tegnes en streg, som angiver den linje den professionelle spillers golfbold flyver. Sådan har du sikkert også haft lyst til at se din egen golfbold flyve. Om tre uger kan du gøre det på driving rangen i Smørum Golfklub.

- Smørum bliver den første golfklub i landet, der installerer Toptracer, der kan følge golfboldes flugt. Systemet kan bruges af spillere på alle niveauer, så det er endnu sjovere at komme i gang, og at blive ved med at træne. Vi bruger allerede TrackMan på rangen, og er glade for de muligheder det giver medlemmerne”, siger formand for bestyrelsen i Smørum Golfklub, Peter Thrane Borregaard.

Allerede nu er teknikerne fra Toptracer i gang med at installere systemet på driving rangen i Smørum. Det forventes, at Toptracer om tre uger (fredag 28. februar) vil være i drift med tv-skærme i hver af klubbens 28 overdækkede udslagsbåse. Herefter følger en tre-måneders prøveperiode.

- Teknologierne udvikler sig hurtigt, og vi ønsker at give vore medlemmer flere værktøjer, der kan videreudvikle spillerfærdigheder, samtidig med at vi ønsker, at der kan skabes større fællesskaber gennem træning og visualisering af, hvad der sker, når der slås til en bold på rangen. Vi har fået en unik mulighed for at teste Toptracer i en periode. Derefter vil vi tage stilling til, om det er TrackMan eller Toptracer, der er den rigtige løsning at fortsætte med, fortsætter Peter Thrane Borregaard.

Med Toptracer i udslagsbåsene kan alle træne simulatorgolf på nogle af verdens bedste golfbaner, spille tættest på pinden, længste drive, pointgolf og meget mere – alene eller mod andre, og med op til fire i hver bås.

- Hvis det bliver en succes, har vi optimale muligheder for at udvide. Vi overvejer i den situation at skabe Range medlemskaber til golfere, der ikke er medlemmer i Smørum, siger golfdirektør Keld Østergaard Christensen.

User Comments:

  • Rangemedlemskaber i Smørum

    14/02 - 2020 | Peter Karup Jørgensen

    Jeg vil lige minde bestyrelsesformanden om, at de mange eksisterende medlemmer i Smørum først og fremmest skal prioriteres. Det er en dårlig idé at lukke flere ind på driving range med den nuværende kapacitet. Forbedret teknologi må forventes at skabe yderligere pres fra eksisterende medlemmer.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer