Skuffende udlæg i Spanien | Golf.dk
Rasmus Hjelm har ikke haft en brugbar kategori på challengetouren siden 2012, men han fik en fin start på ugens turnering i Spanien.

Foto: Getty Images

Skuffende udlæg i Spanien

18/05 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Hver uge bliver mere end halvdelen af feltet sorteret fra efter to runder i professionelle turneringer. Det er de hårde vilkår, men denne uge på challengetouren er kravene endnu strengere.

Andalucía Costa del Sol Match Play 9 kombinerer to runder slagspil efterfulgt af hulspil – et format der ikke er set på challengetouren de seneste 18 år. Kun er de dygtigste 32 får lov til at dyste mand-mod-mand, men alligevel var der inden turneringens start grund til at tro på en stærk dansk repræsentation i det sene stadie af turneringen.

Hele 10 rød-hvide talenter havde taget turen til La Cala Resort nær Malaga, men ingen af dem fandt den korte og kringlede Asia Course simpel at navigere torsdag.

Mens franske Victor Riu dominerede banen i -10 havde danskerne større problemer. Rasmus Hjelm klarede det bedst i -2, hvilket  giver en delt 27.-41. plads, der placerer ham på vippen til kvalifikation.

Hans landsmænd skal forbedre sig fredag, hvis de skal forlænge opholdet på den spanske solkyst:

Morten Ørum Madsen og Niklas Nørgaard Møller, -1 på 42. pladsen.
Oliver Suhr, par på 65. pladsen
Mark Haastrup, +1 på 85. pladsen
Victor Østerby og Benjamin Poke, +2 på 100. pladsen
Martin Ovesen, +4 på 126. pladsen
Martin Leth Simonsen, +5 på 131. pladsen

Mads Søgaard trak sig efter seks huller.

Link til stillingen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer