Skiftedag helt i toppen | Golf.dk
Andenpladsen blev til førstepladsen for Scott Jamieson

Foto: Getty Images

Skiftedag helt i toppen

15/12 - 2018 | Martin Rahbech

Det var meget tæt på tredje runde ved Alfred Dunhill Championship, hvor syv spillere undervejs delte førstepladsen i -7.
Men da det hele skulle gøres op efter tredje runde var Scott Jamieson på førstepladsen i -11. Efter anden runde delte han andenpladsen ét slag efter David Lipsky.

Nu er det byttet rundt, så Jamieson er ét slag foran amerikanske Lipsky.

Scott Jamieson spillede en fin runde i 68 slag, hvor en dobbeltbogey blev repareret med en eagle og fem birdies.

30-årige David Lipsky har primært fået succes på Asian Tour, og han har tidligere vundet på Asian Tour to gange og vandt Order of Merit i 2014. Det er blevet til en enkelt sejr på europatouren, men har aldrig vundet professionelt i USA, hvor han spillet på Web.com Tour.

- Jeg kommer ikke foran mig selv. Der er frygtelig lang vej at gå. Meget kan ske på 18 huller specielt på denne bane og særligt på bagni, sagde Scott Jamiesen efter runden.

Bortset fra hans makker i førerbolden i -10 følger den sydafrikanske duo Brandon Stone og Zander Lombard på den delte tredjeplads i -8. Yderligere fire spillere er i -7 og tre spillere er i -6.

For de to finaledanskere markerede Jeff Winther sig. Han var fremme på den delte 10. plads, men da hans scorekort blev skrevet under var det på en runde i 73 slag (+1), som var hans højeste runde i denne uge.
Han er med en total i -2 på 29. pladsen. Den plads deler han med Joachim B. Hansen, der spillede sin tredje runde i 71 slag (-1).

Den danske duo har fire slag til top 10 inden søndagens finalerunde

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer