Sjælden hole-in-one på Fanø | Golf.dk
Michael Due Thomsen (th) skrev sig mandag ind i en eksklusiv klub på Fanø, da han lavede hole-in-one på en af banens par 4-huller

Foto: Fanø Vesterhavsbads Golfklub

Sjælden hole-in-one på Fanø

07/06 - 2019 | Henrik Søe

Michael Due Thomsen fra Fanø Vesterhavsbads Golfklub spillede i mandags med i en regionsmatch mod Outrup Golfklub på hjemmebanen. Og da han på 17. green måtte konstatere, at han havde tabt sin hulspilsmatch, var der egentlig ikke lagt op til nogen speciel mindeværdig dag på golfbanen.

Men det ændrede sig.  

- Min spillepartner havde aldrig spillet banen før, så vi blev enige om at spille 18. hul med. Jeg slog så en 5-kølle, men vi var i tvivl om, hvorvidt den var blevet fanget i klitrækken, fortæller Michael Due Thomsen om sit slag på det 245 meter lange afslutningshul på linksbanen.

Michael Due Thomsen gik og ledte lidt omkring green, men da spillepartneren fra Outrup fik spillet sig ind til flaget, så de, at bolden lå i hullet.

- Hårene rejste sig på ryggen af mig. Det var vildt, fortæller Michael Due Thomsen, der havde lavet tre holes-in-one tidligere, allesammen på par 3-huller på Fanø.

Linksbanen på Fanø har mange korte par 4-huller, som de langtslående kan nå fra tee. Men siden banen blev omlagt i 2001 er der kun registreret en enkelt hole-in-one på et par 4-hul. Det skete på 12. hul tilbage i 2002 - og der skulle altså gå 17 år, inden det skete igen.  

Michael Due Thomsen har spillet golf i otte år og har handicap 18,6. Og som man måske kan fornemme på køllevalget på 18. hul, er det ikke længden, der udgør problemet for den 54-årige.

- Jeg kan godt slå 300 meter med driveren, men desværre har jeg også tendens til at slå lidt skævt. Det er ikke så smart her på Fanø, og det er nok en af grundene til, at jeg ikke er kommet længere ned i handicap, siger Michael Due Thomsen, som efter mandagens drømmetræf kunne glæde sig over en flaske whisky i klubhuset - og samlet sejr til Fanø i regionsmatchen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer