Sikker sejr til debutanten | Golf.dk

Sikker sejr til debutanten

27/08 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

Et forspring på fire slag inden finalerunden blev sikkert konverteret til sejr for Phil Mickelson. Dermed blev han den første til at vinde i sin debut på PGA Tour Champions siden… Jim Furyk tidligere på måneden.

Efter birdies på første og fjerde hul drivede Mickelson green på det 322 meter lange femte hul og sænkede puttet for eagle. Dermed var Charles Schwab Series at Ozarks National i realiteten afgjort. 

50-årige Mickelson vendte i -5 efter ni huller og spillede bag-ni i par for en 66’er på par 71 banen. Den bragte hans total til -22 for de 54 huller. 191 slag var en tangering af scoringsrekorden på PGA Tour Champions. Med 24 birdies og en eagle skulle han kun bruge lige over to huller i gennemsnit på at stjæle et slag fra banen.

Sejren blev på fire slag ned til Tim Petrovic i -18. Robert Karlsson blev nummer fire i -16, mens Steve Stricker fik en delt femteplads i -14, og Ernie Els en delt syvendeplads i -13.

Trods den hurtige succes har Mickelson ingen planer om at skifte til seniorgolf på fuld tid lige foreløbig, men man kan godt forvente at se ham blandt spillerne over 50 fra tid til anden.

- Det er længe siden, jeg er blevet kaldt ung. Alle ude på (PGA red.) Touren kalder mig “old man”, hvilket er helt cool. Jeg håber på at spille mere herude, men jeg vil også bruge det som en måde at blive skarp til den normale tour og til majors. Vi har to store majors på vej, US Open, den ville jeg selvfølgelig elske at vinde, og så The Masters, sagde Mickelson efter sejren.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk