Sikker kurs for Dustin Johnson, og Thorbjørn Olesen fandt vejen | Golf.dk
Thorbjørn Olesen er i storform for tiden.

Foto: Getty Images

Sikker kurs for Dustin Johnson, og Thorbjørn Olesen fandt vejen

28/10 - 2017 | Martin Rahbech

Der mangler jo stadig 18 huller, så det er ikke slut ved World Golf Championships-HSBC Champions. Men Dustin Johnson viser vejen mod sejren. Han er i spidsen i -17 seks slag foran Brooks Koepka og syv slag foran Henrik Stenson på anden- og tredjepladsen.

- Jeg er i en god position inden i morgen, men jeg skal stadig ud og præstere en rigtig god runde i morgen, hvis jeg vil gøre det færdigt, sagde en beskeden Dustin Johnson til pressen efter runden.

Lørdag spillede han sin runde i 68 slag (-4), og det var på dagen en meget stærk runde på en blæsende dag. Faktisk den bedste.

I det spil var Thorbjørn Olesen også manden bag en stærk runde. Han spillede sin runde i 69 slag med fem birdies og tre bogeys, og det rykkede ham frem til 29. pladsen i -2. Han har tre slag op til 15. pladsen og endnu en WGC- HSBC Champions turnering i top 20. De tre tidligere turneringer er blevet som nummer 11, 6 og 19.

I kampen om sejren ved dette års turnering på Sheshan International Golf Club havde Brooks Koepka en hård runde i 73 slag med blandt andet en trippelbogey, og han er altså seks slag fra verdensetteren.

Sidste mand i søndagens førerbold er Henrik Stenson, der er i -10 ét slag fra Brooks Koepka og syv slag fra Dustin Johnson.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer