Sikker finaleplads til Joachim B. Hansen med berejst amerikaner på førstepladsen | Golf.dk

Sikker finaleplads til Joachim B. Hansen med berejst amerikaner på førstepladsen

30/11 - 2018 | Martin Rahbech

Det 173 meter lange par-3 hul 5. på Four Seasons GC Mauritius at Anahita er bare ikke rart for Joachim B. Hansen. Men han kan se frem til to finalerunder for at få bugt med det.

Han spillede fredag sin anden runde ved Afrasia Bank Mauritius Open i 70 slag (-2). Den eneste alvorlige plet på kortet var en dobbeltbogey på 5. hul, hvor han torsdag fik en trippelbogey.
Bortset fra den drilske 5. hul blev det fredag til fire birdies og ikke flere bogeys på runden. Samlet er Joachim B. Hansen på 45. pladsen i -3.

Spilleren i front er amerikanske Kurt Kitayama. Han spillede både første og anden runde i 65 slag. Samlet er han i -14 to slag foran S Chikkarangappa. S Chikkarangappa, Kitayama og Hansen havde alle fordel af en tidlig start i lune, stille forhold, mens det i dagens løb blev mere blæsende over Four Seasons GC Mauritius at Anahita.

Den 26-årige amerikaner Kitayama har erfaring fra Web.com Tour i særligt 2017 og Asian Tour i 2018, men det blev altså europatouren, der fik han plads for 2019-sæsonen, da han havde succes på Q-School.

Han havde i 2018 en kategori på Asian Tour via Q-School og havde rimelig succes. Men han prøver nu at gå i fodsporene på Brooks Koepka og Peter Uihlein, der også startede deres vej mod succes på PGA Tour fra touren i Europa.

Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer