Signatur fra Søren Kjeldsen var udråbstegn på en perfekt dag | Golf.dk
Amalie Leth Nissen (yderst til venstre) havde en rigtig god dag hjemme i Hjortespring Golfklub

Signatur fra Søren Kjeldsen var udråbstegn på en perfekt dag

26/06 - 2017 | Martin Rahbech

Pro Golf Scandinavia Junior Open i Hjortespring var en U/22-turnering. Men det betød ikke det store, for vinderen i pigerækken var 12-årige Amalie Leth Nissen. 

Hun har mange gange vist sit talent, og denne gang blev det vist frem hjemme i Hjortespring Golfklub.

- Hun har spillet godt i år og meget stabilt. Jeg havde troet, at der ville komme en god runde engang imellem, men hun har vist en stabilitet, som er imponerende. Hun træner også meget med sin storesøster Cecilie, og de er gode til at udvikle hinanden og teste hinanden uanset om det er fysisk eller teknisk, så de har meget gavn af hinanden, fortæller Christian Leth Nissen, som er far til de dygtige børn til Golf.dk

Cecilie Leth Nissen sluttede på femtepladsen i Pro Golf Scandinavia Junior Open. Men det var lillesøster, der fik den store opmærksomhed, for hun vandt efter omspil med Sarah Skovgaard Bils.

Der var en ganske særlig tilskuer til afslutningen, for Søren Kjeldsen var med sin søn Mads til turneringen, og han satte sin signatur på Amalie Leth Nisssens kopi af de rigtig fine scorekort i 72 slag, som var den laveste score, der blev lavet i pigefeltet i hele turneringen.

- Søren så hende spille de sidste, og hun synes det var meget sjovt, at få hans autograf på kortet. Det skal nok blive gemt, siger Christian Leth Nissen.

I drengerækken blev turneringen vundet af Mads Laage Hansen fra Smørum.
Der var også en velkendt vinder, da Gyttegård afholdt Lalandia Junior Open. I pigerækken vandt klubbens egen Lærke Larsen og hos drengene vandt Alexander Hauervig-Jørgensen fra Great Northern ved Kerteminde.

Der var også gang i herre- og dameeliten, da Måge/Rosen-pokalen skulle uddeles i Holbæk, men Holbæk havde ikke vindere. Tættest på var Jens Kristian Thysted, der sluttede på en delt tredjeplads i mågepokalen. Vinder i Mågepokalen blev Andreas Lunding Kokkedal, mens signaturen på Rosenpokalen Christina Lindeblad fra Hedelands.

Link til resultatet i Pro Golf Scandinavia Junior Open

Link til resultatet i Lalandia Junior Open

Link til resultatet i Måge/Rosen-pokalen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer