Sidste uges vinder igen nær toppen | Golf.dk
Søndag vandt Nuria Iturrios med syv slag i Marokko. Onsdag indledte hun en ny turnering med en runde fem under par.

Foto: Getty Images

Sidste uges vinder igen nær toppen

01/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Tre døgn efter sin storsejr i Lalla Meryem Cup var Nuria Iturrios igen i aktion, og igen udviste den 23-årige spanier stor kontrol over golfbolden. 

Denne uge er Ladies European Tour i mellemøsten, hvor der eksperimenteres med aftengolf og projektørlys i Omega Dubai Moonlight Classic. Iturrios spillede Faldo Course på Emirates Golf Club i fem under par, og det rækker til tredjepladsen.

Foran sig har talentet fra Mallorca tyske Olivia Cowan i -6 og Leona Magiure på førstepladsen i -8. Ireren, der i mere end to år var nummer ét på amatørernes vedensrangliste, satte ny banerekord ved at lave otte pars, ni birdies og en bogey.

- Jeg har åbenbart bare brug for at slå ud klokken tre og slutte i mørke. Det er vejen frem for mig, sagde den 24-årige til LET.

Emily Pedersen gik ind til turneringen efter en flot 17. plads i Rabat, men første runde af Pro-Am turneringen i Dubai slap hun ikke helt så heldigt fra. Feltets eneste dansker gik banen to over par og er på en delt 35. plads ud af de 56 professionelle deltagere.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer