Senior Turneringerne skruer op | Golf.dk
Michael Flindt hentede topresultat ved EM.

Senior Turneringerne skruer op

28/04 - 2017 | Martin Rahbech

Der er noget helt nyt, når SEGAF Open spilles lørdag og åbner turneringssæsonen for de danske seniorspillerne.

Det nye er, at turneringen starter kl. 12.00, og det sparer kort sagt deltagerne for en ekstra overnatning i nærheden af Trelleborg Golfklub, der lægger bane til sæsonpremieren SEGAF Open.

Det kommer også til at virke for sæsonen øvrige turneringer,

- Det er måske lidt optimistisk, at vi kan nå at spille det hele, men vi prøver at gøre alle tilfredse, og vi håber, vi har sat det sammen på en måde, så det lykkes. Men det er altså en ekstra udskrivning for spillerne, når man skal have en overnatning mere, og vi tage udgangspunkt i, at pengene måske er små, og måske har spillerne også noget familie eller måske nogle børnebørn, og vi prøver at gøre det nemmere for spillerne at tage en weekend ud af kalenderen for at spille golf, siger bestyrelsesmedlem i SEGAF (Senior Elite Golf Amatør Foreningen), Michael C. Flindt til Golf.dk.  

De sene starttider bliver sat overfor en stor test lørdag. Der er nemlig 89 spillere til start, og man havde håber på 70 deltager, så man starter fra både 1. hul og 10. hul.
Fremgangen kan ikke kun mærkes, når starten går kl. 12.00 lørdag.

Generelt er der nemlig fremgang hos SEGAF.

- Vi har fået 38 nye medlemmer i år, så vi er oppe på 149 medlemmer, og det er flere, end vi har budgeteret med. Min fornemmelse er rigtig god, og jeg har ikke hørt noget negativt, for vi er kommet godt videre og står sammen. Vi har 10 senior-relaterede turneringer på programmet, og så har vi et godt samarbejde med DGU, som ser os som en rigtig god samarbejdspartner, siger Michael C. Flindt, der lørdag kan se frem til en dobbelt test, eller på en måde trippel test.

Udover sæsonpremieren er der nemlig generalforsamling lørdag aften, og det er ikke kommet ekstra punkter til dagsordenen, hvilket som udgangspunkt er et god tegn. Sidste udfordring for Michael C. Flindt er, at han er med på startlisten ved SEGAF Open. Men hans præstation smitter næppe af på hele SEGAF.

Gå til startlisten

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer