Semifinalisterne er fundet ved Junior DM | Golf.dk
Cecilie Leth-Nissen har mulighed for at genvinde guldet ved Santander DM for Piger.

Semifinalisterne er fundet ved Junior DM

28/07 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

32 blev i løbet af tirsdagen kogt ind til otte. Fire drenge og fire piger er klar til semifinalerne ved Santander Junior DM i Odense Golfklub.

Blandt pigerne er søstrene Leth-Nissen stadig med i kampen om guldet. Det var storesøster Cecilie, som vandt mesterskabet for et år siden, mens lillesøster Amalie vandt guld ved DM i slagspil i juli.

For Amalie i særdeleshed var der ikke mange problemer i løbet af dagens arbejde. Hun spillede to matches, men det blev langt fra til to hele runder. Fra morgenstunden blev det til en sejr på 4&2 over Julia Talvela, og senere på dagen skulle hun kun bruge 12 huller på at sende Ditte-Marie Petersen hjem med et nederlag på 7&6.

Cecilie sikrede sig adgang til semifinalen med sejre på 5&3 og 2&1 mod Louise Strandke og Louise Dahl.

Det bliver først i finalen, de to søstre kan komme til at mødes. Onsdag morgen kommer Amalie i kamp mod kollegaen fra pigelandsholdet, Christina Thouber, mens Cecilie skal møde Mellissa Johansen, som er en del af landsholdets udviklingstrup.

Både Thouber og Hohansen spillede sig fra ottendedelsfinalerne til semifinalerne uden tage hul 17 og 18 i brug. Der venter to matches mere i morgen. Det er en ekstrem mængde konkurrencegolf i løbet af blot tre dage - to runders slagspil og fire tvekampe over 18 huller - så hvert sparet hul kan blive vigtigt, når medaljerne skal fordeles onsdag.

Også blandt drengene er der garanti for at få en landsholdsspiller med i finalen. Det står klart, da Philip Nilsson og Jens Kristian Thysted skal mødes i semifinalen.

Nilsson vandt først på 18. hul i dagens første runde, og i kvartfinalen mod Mads Laage skulle han forbi 17. hul, før en sejr på 2&1 var i hus.

Thysted vandt med 4&3 mod Mikkel Iversen og senere 3&2 mod Adam Søndergaard, et andet medlem af landsholdstruppen.

Oliver Ulrich og Sebastian Steensgaard Nielsen mødes i den anden semifinale. Begge vandt 3&2 i første runde og sejrede på 18. hul i hver deres kvartfinale.

Resultater hos pigerne
Resultater hos drengene

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk