Selvtilliden i top i Delhi | Golf.dk
I New Delhi går Shubhankar Sharma efter sæsonens tredje titel på europatouren.

Foto: Getty Images

Selvtilliden i top i Delhi

07/03 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Det er blevet til hjemmesejre i alle de tre første udgaver af Hero Indian Open, og der er alle chancer for, at det ender på samme måde denne uge i New Delhi.

Shubhankar Sharma, den 21-årige himmelstormer, er vendt hjem efter en niendeplads i WGC – Mexico Championship. På DLF Golf & Country Club går hen efter sæsonens tredje sejr.

- I golf er alt muligt. Nu hvor jeg har vundet på et højt niveau og dystet mod de bedste i verden, føler jeg, at mit bedste spil er godt nok til at være med i toppen hvorsomhelst I verden, siger han til europatouren.

Det udsagn kommer på prøve først i april. Da Sharma landede i sit hjemland, var det til en invitation til The Masters. Sharma er nummer 66 på verdensranglisten denne uge, mere end 450 placeringer højere end ved sæsonens start, men ikke højt nok til at opfylde de gængse kriterier for en invitation. Sejrene i Joburg Open og Maybank Championship samt sidste uges debut i WGC har fået Augusta National Golf Club til at sende et ekstra brev med posten.

Denne uge bliver modstanden ikke ligeså skrap, men der venter alligevel store udfordringer på vej mod titlen. Den dobbelte forsvarende mester, S.S.P. Chawrasia, er til start på den smalle og kringlede bane. Det samme er spillere som Anirban Lahiri, Chris Wood, Joost Luiten og Andrew Johnston.

Danmark er repræsenteret ved Lasse Jensen og Thomas Bjørn. Jensen fik en fin 17. plads med sig fra sidste års udgave af turneringen. Ligesom Sharma har de to danskere fået en tidlig starttid torsdag.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer