Sejren glippede, men håbet er intakt | Golf.dk

Sejren glippede, men håbet er intakt

11/09 - 2017 | Claes Meldal

Power Rankings: Lucas Bjerregaard var i næstsidste bold og drømte om en European Tour-sejr – og andre danskere leverede stærke præstationer.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Lucas Bjerregaard
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 9 i Omega European Masters (European Tour)
Det var ikke helt utænkeligt, at det kunne blive til den 34. danske sejr på European Tour i den forgange weekend, da Lucas Bjerregaard overnattede på tredjepladsen før finalerunden. Og med en pengelisteplacering lige uden for næste års tourkort ville en sejr i den grad lune. Fire bogeys på de første 10 huller betød dog et farvel til sejrsdrømmene, men Lucas kom stærkt igen med en eagle og en birdie i slutfasen, så han trods alt fik en solid 9. plads ud af anstrengelserne. Med en øjeblikkelig 111. plads på pengelisten har Bjerregaard stadig alle chancer for at genvinde sit tourkort.

2. Kristoffer Max
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 1 i Skandia Junior Open (amatør)
Alt, hvad Kristoffer Max rører ved, ser ud til at blive til guld i øjeblikket. Den 18-årige Søllerød-spiller har vundet flere store sejre i år, ikke mindst som en del af guldholdet ved EM for juniorer i Spanien. I weekenden var han i Stockholm for at spille Skandia Junior Open, og minsandten om stortalentet ikke strøg til tops endnu en gang efter omspil med Björn Rosengren.

3. Sølvherrerne
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 2 i EM for seniorhold (amatør)
Danmark var på forhånd ikke spået særlig store chancer for at jagte guldet i EM for seniorhold i Malmø, men de rutinerede herrer var millimeter fra at skabe sensationen. Holdet havde kæmpet sig helt frem til finalen og spillede lige op med de irske storfavoritter, men efter ekstra huller i den afgørende single måtte Danmark strække våben og acceptere en flot sølvmedalje. Stort tillykke til de heroiske herrer.

4. Joachim B. Hansen
Sidste uge: 2
Seneste resultat: Nr. 14 i Bridgestone Challenge (Challenge Tour)
Joachim B. Hansen var eneste dansker i finalerunderne i Bridgestone Challenge, og i de første par runder så det modificerede stablefordformat ud til at bekomme nordsjællænderen vel. Det blev til en pæn pointhøst torsdag og fredag, men desværre fik han ikke helt samme udbytte ud af finalerunderne. Og fire smidte slag på de fire allersidste huller kostede dyrt for Hansen, der er på en aktuel 56. plads på Road to Oman-listen og jagter den 45. plads, der vil give ham adgang til sæsonfinalen og holde liv i håbet om et European Tour-kort.

5. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 42 i Indy Women in Tech Championship (LPGA Tour)
Nanna Koerstz Madsen har så rigeligt fortjent retten til at spille på LPGA Touren allerede i år med sit storspil på Symetra Tour, og i Indianapolis viste hun, at hun sagtens kan begå sig på allerhøjeste niveau. Hendes første runde i 66 slag sendte hende helt frem i den sjove ende af leaderboardet, men to mere jævne runder i 73 og 72 slag placerede hende på en 42. plads.

Boblere
Lasse Jensen (nr. 30 i Omega European Masters (European Tour))
Niklas Nørgaard Møller (nr. 3 i Willis Towers Watson Masters (ECCO Tour))

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer