Sejren ekstra sød for Kevin Kisner: - Jeg er World Golf Champion | Golf.dk

Sejren ekstra sød for Kevin Kisner: - Jeg er World Golf Champion

01/04 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

I løbet af fire år med gruppespil var kun otte spillere endt som gruppevindere efter at have tabt ugens første match ved WGC – Dell Technologies Match Play, så det så ikke for lyst ud for Kevin Kisner, da han led et nederlag til Ian Poulter på 18. hul.

Kisner havde revanche tilgode fra sidste år. Efter at have spillet sig hele vejen til finalen løb Kisner tør for damp og tabte 7&6 til Bubba Watson i den mest ensidige finale i mandsminde. Det var en glimrende uge med en slemt skuffende afslutning. 

Men Kisner fik en ny chance. Han vandt torsdag og fredag og endte som vinder af sin gruppe. Derfra blev Haotong Li, Louis Oosthuzen og Francesco Molinari ofre for den 35-årige amerikaners tænderskærende sejhed, og så  stod han der igen 12 måneder senere - finalen ved Dell Technologies Match Play.

Denne gang hed modstanderen Matt Kuchar og efter seks opslidende runde slog de to amerikanere søndag aften ud i kampen om førstepræmien på 1.745.000 dollars.

Det skulle ikke blive en gentagelse af sidste år. Kisner havde lært sin lektie, og med en birdie fra tre en halv meter på første hul bragte han sig 1Up.

- Jeg lærte en masse (af sidste års finale red.). Jeg lærte noget om forberedelse. Jeg lærte ikke at blive for pumpet op til en finale, for man skal stadig ud og spille golf, sagde han senere på dagen til amerikansk tv.

Kuchar, mesteren fra 2013, bragte finalen tilbage til All Square på femte hul, men det var Kisners finale, og allerede på sjette hul bragte han sig igen foran.

Derfra kiggede han sig ikke tilbage. Kuchar langt under det niveau, han producerede tidligere på dagen i semifinalen mod Lucas Bjerregaard, og et par gange, Kisner var i problemer, slap han af sted med en halv.

Det var ikke tilfældet for Kuchar. Da ha slog  i vandet på 11.hul, kom Kisner 2Up, og nærmere sejren kom den 40-årige med ni titler på PGA Touren.

På 15. hul var par nok til at øge forspringet til 3Up, og da Kisners birdieputt fra seks meter på 16. hul dumpede i hul, var sejren på 3&2 en realitet.

- Det var udmarvende med vinden og temperaturerne i dag. Alt i alt var det en lang uge, men jeg klarede den, og jeg er en World Golf Champion, sagde han.

Det er Kisners tredje sejr på PGA Tourenog den klart største. Pengene er en ting, men med sejren følger også 76 point til OWGR, som bringer ham frem til 25. pladsen i verden.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer