Sejerø slået på målstregen | Golf.dk
Sejerø kommer ikke på scenen i Herning, men klubben har alligevel fået meget ud af at være med i kampen om Danskernes Idrætspris 2018.

Foto: Sejerø Golfklub

Sejerø slået på målstregen

16/11 - 2018 | Henrik Søe

Det bliver ikke til nogen Idrætspris for Sejerø Golfklub i denne omgang. Efter et tæt opløb måtte den lille genopstandne golfklub nøjes med en flot andenplads i den regionale afstemning.

Sejerø Golfklub var nomineret blandt flere hundrede idrætsinitiativer i de otte P4-distrikter, og et dommerpanel belønnede den genopståede klub med en plads i den regionale finale. Her var Sejerø Golfklub i konkurrence med to øvrige sjællandske idrætsinitiativer og her måtte man altså se sig slået på målstregen af LBI Fodboldskole i Sorø, som er et initiativ for børn med diagnoser. Det var blot få procent, der skilte de tre finalister i den sjællandske P4-region, og Sejerø Golfklub opnåede 33 procent af stemmerne, mens LBI Fodboldskole vandt med 38 procent.

Trods den missede mulighed for at nå frem til den store finale i Herning, er man godt tilfredse i Sejerø Golfklub.  

- Vi blev slået af et meget sympatisk projekt, og vi er bare stolte over at være nået så langt. Det har været en sjov oplevelse, og vi er meget glade for den omtale, som nomineringen har givet os, siger Poul Skals, der er kasserer i Sejerø Golfklub.

En dommerkomité nedsat af Danmarks Idræts-Forbund skal nu barbere de otte regionale vindere ned til tre finalister og senere udpege den endelige vinder af Danskernes Idrætspris, der uddeles ved tv-showet SPORT 2018 i Herning den 5. januar. Udover æren er der 100.000 kroner til det vindende initiativ.

Klik her for at se vinderne i de otte P4-regioner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer