Sei Young Kim vinder for niende gang | Golf.dk
Sei Young Kim lavede 27 birdies i løbet af Marathon Classic.

Foto: Getty Images

Sei Young Kim vinder for niende gang

15/07 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

En sejr på to slag giver en illusion af spænding, men der var aldrig tvivl om udfaldet ved LPGA Tourens Marathon Classic. Søndag startede 26-årige Sei Young Kim et slag foran Lexi Thompson, mens der var en kløft ned til de næste i tabellen, og hurtigt øgede sydkoreaneren afstanden til verdens nummer fire.

En enkelt birdie i løbet af de første seks huller på Highland Meadows Golf Club var nok til at øge forspringet til tre slag, og sydkoreaneren fjernede enhver tvivl om udfaldet med fem birdies i træk fra syvende hul.

Efter 16 huller var der seks slag mellem de to i førerbolden, og selvom Thompson sluttede fornemt af med birdie-eagle, mens Kim satte et slag til, så var det for lidt og for sent til at forhindre det uundgåelige.

Sejren er Kims niende i karrieren på LPGA Touren, som blev indledt i 2015, og det er hendes anden titel i 2019.

- Jeg ville virkelig gerne vinde, specielt denne uge, for de seneste par uger har jeg spillet virkelig skidt, sagde Kim ifølge AP. 

Hun brugte 65 slag under finalerunden og sluttede samlet 22 under par. Stacey Lewis blev nummer tre i -16. Det siger noget om Kims præstation, at kun fire spillere var inden for 10 slag af hendes vinderscore.

Nu retter Kim blikket mod det næste trin i karrieren, når der sidst på måneden spilles Evian Championship efterfulgt af Women's British Open først i august.

- Jeg har ikke vundet en major endnu. Jeg tror, jeg prøver for hårdt i major-turneringerne. Jeg skal bare spille som i normale turneringer. Selvom det er en major – bare giv slip og lad tingene ske, sagde Kim.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer