Sebastian Cappelen spiller sig ind i topstriden med superrunde | Golf.dk
Sebastian Cappelen har to sejre på det, der nu hedder Korn Ferry Tour. Måske er den tredje på vej søndag.

Foto: Getty Images

Sebastian Cappelen spiller sig ind i topstriden med superrunde

22/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Da Sebastian Cappelen vandt for tre uger siden, var det på Web.com Touren. Siden har den næstbedste række i USA skiftet navn til Korn Ferry Tour – et sponsorat, der kommer til at løbe indtil til udgangen af 2028.

Så lang tid vil man sandsynligvis ikke finde Cappelen blandt de næstbedste, for sejren i Rex Hospital Open for tre uger siden betyder, at han er nummer 13 på pengelisten denne uge, og i Wichita Open er han måske på vej til at stige endnu mere i graderne.

Cappelen var nummer 34 efter runder i 66 og 71 slag på Crestview Country Club, men under sin arbejdsdag lørdag ræsede han op gennem feltet. Efter otte birdies i løbet af 16 huller indfandt dagens eneste bogey sig. Det blev til en score i 63 slag, hvilket indtil videre er dagens bedste.

Da Cappelen kom i klubhuset, rakte hans total i -10 til en delt førsteplads. Klokken 21.20, hvor førerbolden har spillet seks huller, er han nede som nummer fire, et slag fra toppen.

Uanset hvad scoren rækker til ved dagens afslutning, så ligner det, at den 29-årige fynbo vil få mulighed for at spille med om de helt store checks søndag.

De 25 bedste på pengelisten opnår oprykning til PGA Touren, når den regulære sæson på Korn Ferry Tour slutter tidligt i august.

 

Opdatering:

 

Ved rundens afslutning rækker Cappelens score til en delt  sjetteplads. Han har to slag til toppen, hvor man finder Erik Compton. 

Dermed har danskeren gode chancer for at vinde - og de bliver ikke ringere af, at han allerede har prøvet at vinde turneringen tilbage i 2014, da den hed Air capital Classic.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer