Sebastian Cappelen nærmer sig målet på Q-School | Golf.dk
Lørdag lavede Sebastian Cappelen fem birdies og en bogey.

Foto: Getty Images

Sebastian Cappelen nærmer sig målet på Q-School

10/12 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Det ligger allerede klart, at Sebastian Cappelen har en plads på Web.com Tour i 2018, men hvor meget han for lov til at spille, det kommer an på resultatet ved ugens Q-School. Jo højere han slutter i det 144 mand store felt, jo flere turneringer, men som udgangspunkt vil en top-45 placering sikre fuldt program.

Halvvejs gennem turneringen på Whirlwind Golf Club i Arizona var den 27-årige fynbo fremme på 12. pladsen efter runder i 68 og 67, men selvom han fortsatte i samme spor lørdag, kom han nærmere grænsen for fuld spilleret.

På banen Devil's Claw lavede Cappelen tre birdies i løbet af de sidste fire huller for en runde i 68 slag. Den fik hans samlede score til -13, hvilket rækker til en delt 22. plads inden søndagens afgørelse. Der er fem slag ned til en delt 47. plads.

Cappelen deler placering med den tidligere nummer ét på amatørernes verdensrangliste Maverick McNealy, som fik sin professionelle debut i oktober.

Et slag bedre er Cameron Champ, som blev professionel i november. Også Champ har skabt et navn for sig selv allerede i amatørrækkerne, og det er mest af alt på grund af en evne til at skabe overnaturlig fart i svinget. Han kvalificerede sig til US Open i år og blev der målt til en ball speed på over 190 MPH. Det er næsten 10 mil i timen hurtigere end Dustin Johnson sender kuglen af sted. 

De to amerikanske talenter er godt på vej mod at sikre sig fuld spilleret til den amerikanske udviklingstour, og forhåbentlig får de en masse at se til Sebastian Capppelen i 2018. Afgørelsen falder søndag aften. 

Link til stillingen

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer