Sebastian alene i front | Golf.dk
Der var kun et slag mellem Sebastian Cappelen og Sebastian Muñoz efter 36 huller i Mississippi. Inden finalerunden er afstanden 13 slag.

Foto: Getty Images

Sebastian alene i front

22/09 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Sebastian Cappelens score i -6 rakte til en delt 18. plads, da anden runde ved Sanderson Farms Championship var spillet til ende.

Feltets eneste danske deltager åbnede tredje runde på Country Club of Jackson med en birdie, men derfra mistede han pusten.

De følgende ni huller kostede fem bogeys, og som det har været tilfældet i den senere tid for Cappelen, var det putteren, som var den store synder. På 10. hul missede han et forsøg fra en halv meter, og i statistikken Strokes Gained Putting satte han 2,5 slag til i forhold til feltet.

En birdie på 15. hul betød, at det blev til en runde i 75 slag, tre over par, og det sendte den 29-årige fynbo helt ned til 55. pladsen i -3. 

Cappelen har kun spillet tre turneringer tællende til PGA Touren i sin karriere og har en 35. plads som bedstre resultat. Den hentede han i netop Sanderson Farms Championship for fem år siden, og skal han forbedre det personlige bedste, skal der en stærk finalerunde til. Fra 55. pladsen er der fire slag frem til en delt 25. plads.

En anden Sebastian har fundet vej til toppen af stillingen efter 54 huller. 26-årige Muñoz fra Colombia gik den bedste tredje runde af alle. Ni birdies og ni pars gav 63 slag, og det sendte Muñoz til -16 samlet.

- Det var fedt. Alle drives var gode. Jeg slog en masse gode putts, som gik i. Jeg så linjerne tydeligt i dag og eksekverede bare, sagde han efter runden.

Forspringet ned til Carlos Ortiz på andenpladsen er på et enkelt slag, mens Byeong Hun An indtager tredjepladsen i -14.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer