Scotty Cameron klar med ny generation af puttere | Golf.dk
Scotty Cameron Select 2018

Foto: Titleist

Newport

Foto: Titleist

Newport 2

Foto: Titleist

Newport 2,5

Foto: Titleist

Newport 3

Foto: Titleist

Fastback

Foto: Titleist

Squareback

Foto: Titleist

Laguna

Foto: Titleist

Scotty Cameron klar med ny generation af puttere

23/01 - 2018 | Pressemeddelelse

Den næste generation af Scotty Cameron puttere introducerer en ny firevejs balanceteknologi og fortsætter evolutionen af en serie konstrueret for ydeevne, fræset  præcist og designet med elegance.

Serien Select 2018 avancerer Titleist Master Putter Maker Scotty Camerons gennemprøvede multimaterielle konstruktion med inlay af enten 303 rustfrit stål eller 6061 aluminium med køllehoveder i rustfrit stål for overlegen balance, vægtfordeling, lyd og feel. Den nye Select serie byder på syv tourvaliderede moderne blade- og mid-mallet modeller.

På flere områder er hver enkelt model i serien blevet forfinet.

Udseende: Konturer og synsvinkler blev raffineret for at forbedre sigtemuligheder og give selvtillid. Scotty fokuserede på at give indtryk af en tyndere toplinje ved at give hver enkelt putter en rundere toplinje. Halsen, kanter og vinkler er blevet gjort mere lige for et renere look ved adressering.

Lyd: Forbedret lyd og fornemmelse er et resultat af op mod 30 procent ekstra vibrationsdæmpende materiale mellem putterens inlay og krop. 

Sål: For første gang nogensinde har Scotty introduceret et design med en firevejs balanceret sål, som gør det hurtigere og lettere at tage sigte ved adressering. Balancepunktet for hver af putterne i serien er blevet rykket fremad for at modvirke betydningen af vægten fra skaftet og grippet. Det giver en putter, som står helt vinkelret ved adressering for at gøre det lettere at sigte under praktisk talt alle forhold. 

- Alt, jeg har lært om at raffinere og redesigne puttere i løbet af de to seneste årtier, er blevet indarbejdet i denne 2018 Select serie. Jeg higer altid efter at hæve overliggeren ved at indarbejde nye materialer, fræsninger og produktionsteknikker. Jeg er nået til det punkt med Select serien, at jeg nu er hyperfokuseret på de mindste detaljer. Tourspillere lægger mærke til flere detaljer end andre ser, men de detaljer kan gøre en stor forskel for putterens ydeevne. Vi har genudviklet sålen for at tage højde for vægten af skaften og grippet ved at flytte vægten i meget små intervaller for at bringe putteren i perfekt balance. Jeg kalder det firevejs sål-balancering,  for vi har balanceret putteren fra hæl til tå og fra slagfladen til bagenden.

Modellerne i Select serien

Newport: Den ikoniske ”three-step” Newport form blev udviklet til at stå helt lige ved adressering og blev forstærket med firevejs præcisionsfræsning. Opdateret grafik fortsætter Scottys ikoniske tema med tre røde prikker på slagfladen og sålen. 

Newport 2 (kan også købes til venstrehåndede): Med subtile forbedringer til toplinjen virker Newport 2 en smule tyndere ved adressering, hvilket giver et setup foretrukket af verdens bedste spillere. Op mod 30 procent mere vibrationsdæmpende materiale er også med til at forbedre lyden.

Newport 2,5: Newport 2,5 benytter en blødere ”flare neck”, som giver spilleren tre fjerdedele offset og giver højere tå-flow, mens den nye firevejs sålbalancering og forbedrede vibrationsdæmpning også er indarbejdet.

Newport 3 (kan også købes til venstrehåndede): En hælskaftet putter med et tåreformet design og højt tå-flow. Ribbefræsningen har fået mere jævne konturer. Firevejs balancering og vibrationsdæmpning er indarbejdet i køllehovedet.

Laguna: Scotty Camerons nyeste, genudviklede Laguna genintroducerer en populær hovedform og pakker den med al teknologien fra Select 2018 serien.

Fastback: Har fået et renere look foretrukket på touren. Inlayet i 6061 aluminium er blevet raffineret, hvilket har gjort det muligt at distribuere vægt til de yderste dele af putteren for større tilgivenhed.

Squareback: Scottys 2018 Select Squareback har en fræset sigtelinje for et renere look ved adressering. Den fræsede linje har givet plads til mere vibrationsdæmpende materiale. Designet udvider vores multimaterielle metode med blødere konturer, subtile forbedringer af formen.

Select putterne kan købes fra 30. marts og koster 3299 kroner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer