Scotty Cameron introducerer nye Teryllium T22 puttere | Golf.dk
Scotty Cameron T22

Foto: Scotty Cameron

Scotty Cameron introducerer nye Teryllium T22 puttere

11/07 - 2019 | Pressemeddelelse

22 år efter frembringelsen af sine originale, majorvindende TeI3 design med Teryllium insert har Scotty Cameron genfortolket serien i tre nye puttermodeller med navnet T22.

Fra 16. august er det muligt at købe putterne Teryllium T22 Newport, Teryllium T22 Newport 2 og Teryllium T22 Fastback 1.5. De to Newport modeller er modernicerede versioner af modeller introduceret i 1997, mens det er den første Fastback 1.5 model nogensinde med et Teryllium insert.

Putterne er precision milled ud af 303 rustfrit stål og har fået en mat, sort finish, som fremhæver Scottys umiskendelige dominomønster i den sorte cavity. De nye T22 puttere er designet til moderne specifikationer, som nutidens dedikerede golfspilllere forlanger. En opdateret Terylliumkonstruktion med en forbedret, vibrationsdæmpende membran i elastomer kombineret med Scottys flytbare sålvægtteknologi og øgede vægt i køllehovedet bringer hele T22 linjen ind i fremtiden.

- Der er intet som følelsen af Teryllium. Det er den primære materialeforespørgsel, jeg får fra spillerne. Og som vi har set over de seneste år, er flere majors blevet vundet med puttere designet med et Teryllium insert. Tiden er ideel til at fejre dette legendariske design. T22 gav os mulighed for at tage alt, vi har lært i løbet af de seneste to årtier, og rafinere både udseende, feel og performance. Ligesom en moderne muskelbil ser alt originalt ud ved første øjekast, men hver eneste komponent er spritny; bedre riller, bedre materialer, bedre konstruktion. De er skabt til at levere varen, udtaler Scotty Cameron.  

Putterne kommer som en limited edition og er tilgængelige i autoriserede Titleist-forhandlere fra 16. august.

Vejledende udsalgspris er 4.495 kroner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer