Søren Kjeldsen svarede igen ved Nedbank Golf Challenge | Golf.dk
Søren Kjeldsen spillede en fin tredje runde ved Nedbank Golf Challenge

Foto: Getty Images

Søren Kjeldsen svarede igen ved Nedbank Golf Challenge

11/11 - 2017 | Martin Rahbech

Vejret var meget mere medgørligt på Gary Player Country Club, da tredje runde af Nedbank Golf Challenge hosted by Gary Player blev spillet lørdag.

Det var Søren Kjeldsen mand for at benytte, for han spillede sin runde i 69 slag (-3), og det var et flot modsvar til de tidligere runder i 71 og 78 slag.

Med sin total i +2 rykkede han frem fra 48. pladsen til 34. pladsen.

Han var eneste dansker, der brød på runden og er bedste dansker inden finalerunden med Thorbjørn Olesen på 40. pladsen, Lucas Bjerregaard på 46. pladsen og Thomas Bjørn på 67. pladsen.

I kampen om sejren meldte Scott Jamieson sig ind. Han spillede lørdag en bogeyfri 67’er (-5) og fører nu turneringen i -8 ét slag foran Victor Dubuisson og tre slag foran Martin Kaymer og Branden Grace på den delte tredjeplads.

- Det var meget det samme fra tee til green som de andre dage. Men putteren var lidt varmere i dag. Jeg slap af med disse treputts, jeg havde tidligere. Det er spændende. Jeg er i en god position. I morgen er en ny udfordring. Der er stadig lang vej igen, men kan jeg gøre, hvad jeg gjorde I dag, vil jeg være godt med, sagde Scott Jamieson ifølge europeantour.com

Han slår fast, at de vil være karrierens højdepunkt, hvis han sikrer sig sejren.

Scott Jamieson har som sin eneste professionelle sejr The Nelson Mandela Championship på europatouren i 2012.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer