Søren Hansen skal kommentere for Discovery | Golf.dk
Søren Hansen vil være at høre på Discoverys platforme fra 2019.

Foto: Getty Images

Søren Hansen skal kommentere for Discovery

19/12 - 2018 | Pressemeddelelse

Om to uger går det løs med PGA TOUR på GOLFTV, hvor alle turneringer i PGA TOUR vises. Nu er setuppet med priser og kanaler samt holdet af eksperter og kommentatorer på plads: Søren Hansen, Andreas Hartø, Jeppe Huldahl, Jesper Knudsen og Mark Haastrup m.fl. skal guide golfseerne primært på streamingtjenesten GOLFTV, samt på Eurosport 2, hvor enkelte af turneringerne også vises. Det ambitiøse setup sikrer dansk kommentering på alle årets turneringer.

Ikke overraskende, så er Anders Antonsen, nordisk sportschef og COO i Discovery Networks Danmark, begejstret over at kunne præsentere Søren Hansen og resten af holdet:

- Søren Hansen er en af de største danske golfspillere gennem tiderne. Han har været blandt de 50 bedste spillere i verden, repræsenteret Europa i Ryder Cup og har flere store sejre i bagagen. Med sin store erfaring og viden om spillet har han mange gode anekdoter, som kan hives frem til de største turneringer. Så vi er mildt sagt meget glade for at have Søren Hansen med på vores i øvrigt meget stærke hold af kommentatorer og eksperter.

Søren Hansen selv var ikke i tvivl om, at han gerne ville være en del af holdet, når Discovery Networks Danmark blænder op for PGA TOUR efter nytår:

- Med spændende ændringer i turneringprogrammet og Discoverys nytænkende formidling af den største golf tour i verden, PGA TOUR, glæder jeg mig til at formidle og udvikle et premium produkt ud i de danske stuer. Når en så seriøs “medspiller” som Discovery sikrer sig rettigheden til en tour i stærk udvikling, er der lagt i støbeskeen til en spændende og underholdende tid for golfsporten som helhed - og for de mange seere på GOLFTV verden over, udtaler Søren Hansen

Nyheden kommer efter Discovery Networks i november kunne præsentere Tiger Woods som partner på den nye streamingtjeneste GOLFTV. Her kommer Tiger Woods til at lave instruktionsvideoer, give eksklusive kommentarer og meget andet.

Dansk kommentering på alle turneringer fra 49 kr. om måneden

Alle turneringerne på PGA TOUR vises med dansk kommentering. Det giver i alt ca. 170 danske kommenteringer på GOLFTV i 2019. Anders Antonsen uddyber:

- Vi går helhjertet ind i formidlingen af golf til det danske publikum. Derfor er det også en stor prioritet for os at kunne formidle turneringerne på GOLFTV med danske kommentatorer. Det giver nærvær og vi sikrer, at seerne oplever et dansk og forståeligt perspektiv på spillernes præstationer og turneringerne generelt, selvom streamingtjenesten er global.

Første turnering vises allerede på Eurosport 2 og GOLFTV fra midnat 4. januar, hvor Tournament of Champions starter på naturskønne Maui, Hawaii. Alle turneringer på PGA TOUR vises i fuld længe på GOLFTV. Her vil fans af golfsporten også senere kunne opleve et arkiv med tidligere turneringer, tips og tricks fra Tiger Woodsog meget mere.

Alle turneringer kan ses med et GOLFTV Live-abonnement til 49 kr. om måneden (449 kr./år). Et GOLFTV Pro- abonnement med instruktionsvideoer, arkiv og meget mere kommer til at koste 79 kr. om måneden (699 kr./år). 

På Eurosport 2 vises ca. fire timers golf hver torsdag og fredag. Derudover viser Eurosport 2 også mindst fire turneringer i fuld længde. Heraf er Players Championship og Fedex Cup de to, mens de sidste turneringer til Eurosport 2 mangler at blive udvalgt. Det bliver til ca. 370 timers fjernsyn på Eurosport 2 i alt i 2019.

 

User Comments:

  • Det kan være det samme !

    22/12 - 2018 | Leif Sørensen

    Golfturneringer i USA bliver ikke sendt for at vise golf, men alene for at sælge reklamer. Derfor er det jo ikke et produkt der vil blive efterspurgt, hvis man skal betale for det. Personligt prøvede jeg PGA Touren da C-More viste det, men valgte det hurtigt fra igen.

  • Streaming ??

    19/12 - 2018 | Chano John Jensen

    Rigtig ærgerlig løsning det er endt op med, det er slut med PGA touren på tv'et, bortset fra det begrænsede udvalg der bliver vist på Eurosport 2 :-(

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer