Søren Hansen bliver træner på Great Northern | Golf.dk
Søren Hansen havde en stor karriere som spiller. Nu skal han hjælpe andre med at få mest muligt ud af deres spil.

Foto: Getty Images

Søren Hansen bliver træner på Great Northern

17/03 - 2017 | Claus Rødgaard Thomsen

Great Northern, der åbner til juli, har store ambitioner. Nu har klubben gjort et scoop ved at ansætte Søren Hansen som cheftræner.

- Søren Hansen er en utrolig dygtig golfspiller med en dyb teknisk viden og en meget smittende passion for golf. Han er en meget imødekommende og vellidt person og en rigtig dygtig formidler med en super inspirerende tilgang til sporten. Jeg er helt overbevist om, at han er den rette til at opbygge Great Northerns Academy sammen med det øvrige team, siger Jesper Schmitz, der er bestyrelsesformand på Great Northern.

Søren Hansen, der på tirsdag fylder 43 år, har meldte sidst år ud, at han stopper som tourpro for at fordybe sig i trænergerningen. Nu står det klart, at det bliver på Great Northern i Kerteminde.

- Great Northern er et utrolig ambitiøst golfprojekt med de mest fantastiske rammer, som rummer et unikt potentiale til at blive et golf akademi i topklasse. Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at bygge akademiet op for såvel professionelle som begyndere, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre start på en ny karriere som træner, siger Søren Hansen.

Søren Hansen nåede at spille 461 turneringer på europatouren i perioden 1999 til 2016. Hans plads som én af Danmarks bedste nogensinde er for længst sikret.

Han vandt en enkelt gang på Challenge Tour og to gange på europatoure, nemlig Murphy’s Irish Open i 2002 og Mercedes-Benz Championship i 2007.

I 2008 var han med ved Ryder Cup, da Europa tabte til USA på Valhalla i Kentucky. Han er den eneste dansker, udover Thomas Bjørn, der har spillet Ryder Cup.

Han nåede at deltage i 19 majors. Hans bedste resultater er en sjetteplads ved US Open og to ottendepladser ved The Open.

Sammen med sin kone og to børn flytter han nu til Kerteminde.

Samtidig meddeler Great Northern, at man har ansat Søren Vadmand som administrerende direktør.

Søren Vadmand har arbejdet for Illum, hvor han var CEO i perioden 2010 – 2015, samt Magasin og Dagrofa, hvorfra han har flere års erfaring som Chief Financial Officer. Senest har Søren Vadmand været forbi sportens verden som CEO for Brøndby IF.

 

User Comments:

  • Golftræner Hansen

    17/03 - 2017 | Werner Grundahl Ottesen

    Det lyder rigtigt godt,at Søren Hansen bliver cheftræner i Kerteminde,jeg vil glæde mig at spille denne fantastiske bane.Werne Ottesen 89-100

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer