Søndag ved MiD: Sensationer, skuffelser og superrunder | Golf.dk
Stilhed før storm. Vi håber på et brag af en afslutning ved Made in Denmark.

Foto: Brian Rasmussen

Søndag ved MiD: Sensationer, skuffelser og superrunder

26/05 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

Leaderboard ved Made in Denmark er så tætpakket, at de færreste vel tør sætte opsparingen på nogen af de førende spillere.

Lasse Jensen virker som det oplagte bud på årets dansker. Her er nogle uafklarede spørgsmål, som vi får svar på i dag.

 

  • Får vi den lavest rangerede vinder af Made in Denmark nogensinde? Bernd Wiesberger ligger nummer 389 på verdensranglisten. Matthias Schwab er nr. 245, Robert MacIntyre er nr. 189 og Max Schmitt er nr. 737. To af de fire førende ville altså kandidere til den mest overraskende vinder nogensinde. Her et overblik over, de tidligere vinderes status på sejrstidspunktet.

Marc Warren var nr.  89, da han vandt i 2014

David Horsey var nr. 263, da han vandt i 2015

Thomas Pieters var nr. 54, da han vandt i 2016

Julian Suri var nr. 208, da han vandt i 2017

Matt Wallace var nr. 76, da han vandt i 2018

 

  • Kan Lasse Jensen forhindre, at MiD går over i historien som den mest skuffende for danskerne nogensinde? Det er i forvejen klart det år, hvor færrest danskere har klaret cuttet. Lasse Jensen er inden finalerunden nr. 13, og kan forhindre, at vi for anden gang får et Made in Denmark uden en dansker i top-10 (i 2017 var Thorbjørn Olesen med en delt 14. plads den bedste dansker). Lasse Jensen har også mulighed for at forbedre sit eget personlige bedste ved Made in Denmark, som er en 7. plads.

  • Kan nogen slå ugens laveste runde. Himmerlands modificerede Backtee Course har spillet overraskende svær i vinden. Ingen er gået lavere end 66, det er ikke så tit, vi ser det under en europatour-turnering. Faktisk er det kun sket ved tre tidligere europatour-turneringer i år, at ingen har gået 65 eller derunder.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer