Sæsonens fjerde titel inden for rækkevidde | Golf.dk
Bubba Watson er medlem på ugens turneringsbane.

Foto: Getty Images

Sæsonens fjerde titel inden for rækkevidde

08/07 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Bubba Watson havde gået to år uden sejr, da han tidligt i år vandt Genesis Open. Siden er det blevet til titler ved Dell Technologies Match Play og Travelers Championship, og søndag har den 39-årige chance for at løfte sæsonens fjerde trofæ.

Med en 65'er på Old White TPC spillede Watson sig frem til sjettepladsen ved A Military Tribute at The Greenbrier, og med en total i -11 har han kun tre slag op til de førende. 

Kelly Kraft og Harold Varner III søger begge efter deres første triumf på PGA Touren, og det står i skærende kontrast til Watson, som har prøvet at vinde 12 gange tidligere. 

Den dobbelte Masters Champion er samtidig specialist i at sætte et angreb ind bagfra. Syv gange er han endt med sejren uden at have ført på vej ind til finalerunden.

- Det var godt. Vinden tog til i dag, og den kom fra alle retninger, og jeg ved, hvor svært det er. Så at jeg klatrede op ad leaderboardet, var det, jeg skulle gøre for at give mig en chance søndag. 

- Det bliver en stor dag i morgen. Jeg kan få chancen for endnu et trofæ, sagde Watson efter runden.

Udover den førende duo skal Watson også forsøge at snige sig forbi den forsvarende mester, Xander Schauffele. Den 24-årige fra San Diego var ikke i nærheden af top-100 i verden, da han troppede op i West Virginia for et år siden, men sejren har været med til at løfte Schauffele op blandt eliten på PGA Touren.

Han endte sidste sæson med en sejr i Tour Championship, og indtil videre i 2018 kan han fremvise en andenplads fra The Players Champiomnship og en sjetteplads fra US Open. Måske kan det også blive til et titelforsvar, for med en total i -13 deler han tredjepladsen med Kevin Na, et slag fra de førende.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer